KÆMPE CHOK! Annas fødsel tager VILD drejning

Midt i fødslen er parret nødsaget til at blive sendt videre til et andet hospital, der desværre ligger placeret langt væk.

Her til morgen gik Anna Senecas vand, og ikke mange timer senere kunne hun sammen med sin kæreste sætte kursen mod fødeafdelingen på Roskilde Sygehus.

Egentlig er terminsdatoen først den 21. maj, men nu har den lille Mio Seneca Haulund Erngart altså meddelt, at han er klar til at møde verden.

LÆS OGSÅ: BREAKING: ‘Paradise’-babe er gået i fødsel

Hele fødslens indledende forløb er det muligt at følge på Oliver Erngarts Instagramprofil, hvor han løbende har givet en status på, hvordan det hele står til.

For få timer siden var parret på en ventefødestue i Roskilde, og både Oliver og Anna var ved godt mod.

- Hun har åbnet sig tre centimeter, og det hele ser så fint ud. Hun og lille Mio er så seje, lød det fra en spændt Oliver, der om meget kort tid kan kalde sig for nybagt far.

LÆS OGSÅ: Pitzner knust af kærligheden: Jeg troede, vi skulle det hele sammen

Sendes til hospital langt væk

Men den seneste melding er noget mere nedslående. For nu viser det sig, at der slet ikke er en ledig fødestue parat til Anna, som efterhånden er meget mærket af tiltagende veer. Derfor sendes kæresteparret videre til et andet hospital, der ligger over 100 kilometer væk fra Roskilde.

Det fortæller Oliver.

LÆS OGSÅ: Amalie afslører ny baby: Troede ikke, min tredje baby ville komme så hurtigt

- Status lige nu er, at der ikke er plads på Roskilde. Så vi er blevet sendt til Nykøbing Falster. Og Anna har enormt slemme veer, skriver 'Paradise'-stjernen.

Oliver oplyser også, at der naturligvis ikke er et sted tættere på, og at Anna har så mange smerter fra veerne, at hun lige nu ikke kan bevæge sig.

LÆS OGSÅ: Jasmin psykisk ramt efter ‘Paradise’

Sendes tilbage igen

Kort tid senere skulle det så vise sig, at den i forvejen kaotiske situation skulle blive en smule mere kaotisk. Denne gang var beskeden til Anna og Oliver en lettelse.

Anna skal nemlig ikke føde på Nykøbing Falster alligevel, da hun har for mange smerter til at tage turen dertil.

- Fuld stress. Vi er kommet op igen, da Anna ikke kunne komme ind i bilen. Så vi er tilbage på Roskilde, fortæller Oliver.

LÆS OGSÅ: Ung mor overrasket over lægens dom: Derfor bliver jeg ikke gravid