Justina: Derfor sagde jeg NEJ TAK til tv-program

Justina vil gerne lave mere tv, men lige det her program kunne hun ikke drømme om at deltage i.

'Ex on the Beach'-baben Justina Judyte har haft et turbulent forhold til kæresten Anders Wagner, som hun i dag bor sammen med i en lejlighed i Rødovre. Og netop turbulensen i deres forhold gjorde dem til et oplagt bud til Dplay-programmet 'Singletown', hvor kærestepar tester deres forhold for at finde ud af, om de virkelig skal være sammen.

- Jeg blev jo tilbudt at være med i 'Singletown', og det havde jeg det meget ambivalent med. Fordi man går jo nærmest ind til at destruere et forhold, så kan man lige så godt lade være med at være kærester med sin kæreste, hvis man tilmelder sig programmet, afslørede Justina, da hun forleden var på besøg hos Realityportalen.

LÆS OGSÅ: WHAT! Hemmelig sex-regel i 'Ex on the Beach'

Louise: Det ville skade alting

Med sig havde Justina 'Ex on the Beach'-veninden Louise Balling Jensen, og heller ikke Louise, der de seneste tre måneder har været sammen med kæresten Malthe Ramsing, kunne have drømt om at takke ja til en plads i 'Singletown'.

- Af respekt for sit forhold, så ville jeg aldrig nogensinde være med i det. Jeg synes fandme, det er godt klaret, dem, der stadig er sammen. Jeg kan godt se, hvis man har nogle problemer i forvejen og sådan nogle ting, der er jo nogen, det har styrket, men for mit vedkommende ville det bare skade alting, så det ville jeg aldrig, forklarer hun.

Louise og Justina er stadig gode veninder efter 'Ex on the Beach 4'

Louise og Justina efter Q&A hos Realityportalen november 2020 (Foto: Lykke Buhl / Realityportalen)
Louise og Justina efter Q&A hos Realityportalen november 2020 (Foto: Lykke Buhl / Realityportalen)

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy har mistet sin far

Både Louise og Justina vil gerne lave mere tv, men da de begge har kæreste på, så skal det være den slags programmer, der ikke kræver, at man er single. Og her ville 'Singletown' være oplagt, men det er altså ikke noget for de to realitybabes.

- Der er mange forhold, der ryger én efter én - hvordan kan man tillade at se sin kæreste blive så ked af det? Jeg kan slet ikke forstå det. Jeg synes egentligt bare, det er noget mærkeligt noget, understreger Justina.

Herunder kan du se videoen fra da Louise og Justina var på besøg hos Realityportalen for at svare på spørgsmål fra læserne

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Realityportalen (@realityportalen.dk)

LÆS OGSÅ: 'Ex on the Beach'-babe afslører mærkelig dækhistorie