Foto: TV3
Foto: TV3

Julie afviser bryllups-planer: Jeg skal ikke giftes

Den smukke diva elsker sin kæreste, men hun afviser blankt, at ringen på fingeren er en forlovelsesring.

Julie von Lyck smed sin titel som kræsen 'For lækker til love'-single, da hun begyndte at danne par med den tidligere 'Paradise'-deltager Steffan Bak. På Valentines Day fik Julie en ring og roser af sin kæreste, og det fik rygter om et kommende bryllup til at svirre. Selv afviser Julie.

- Det var en overraskelse og en Valentines-ring, som han gav mig sammen med en buket roser. Vi vidste begge hundrede procent sikkert, at der ikke var tale om en forlovelsesring, slår den smukke diva fast overfor Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: 'For lækker til love'-Kay spiller på to heste

Lykønskninger på stribe

Eftersom ringen kun var en Valentines-gave, synes Julie, at det er sjovt, at rygterne går så hurtigt over Facebook.

- Jeg syntes, at det var komisk at læse, at jeg skulle giftes, men samtidig også lidt tragisk. For det vrimlede jo ind med beskeder og lykønskninger fra fremmede mennesker, før jeg vidste, hvad der egentligt foregik, siger Julie.

Julie mener, at rygterne er skabt, fordi en ring ofte forbindes med frieri.

- I gamle dage fik man ring på, når man skulle giftes eller forloves. De fleste piger drømmer da om en ring, men ikke om en forlovelsesring i en alt for tidlig alder.

LÆS OGSÅ: Glimtet i øjet kunne ikke køre den hjem for Kay

Ikke bryllup foreløbigt

Rygterne om ægteskab og bryllup har endnu ikke sat tanker i gang hos Julie. For reality-divaen ser sig selv som en storbypige, og for hende er bryllup ikke en naturlig del af de foreløbige planer.

- Jeg skal ikke giftes, før jeg er moden nok, og resten af dem, som jeg kender, bliver gift. Det kan godt være, at man i udkantsområderne i Jylland hurtigt slår sig ned med mand og børn, men jeg er en storbypige og en karrierekvinde, siger Julie og fortsætter:

- Jeg elsker min kæreste, men jeg er slet ikke klar til, at vi skal være mand og kone. Jeg er studerende og en festglad pige. Det næste bliver vel, at folk også tror, at vi skal have børn?

LÆS OGSÅ: Diva-Julie raser: Jeg har rytme

Et perfekt bryllup uden presse

Når tiden er inde, drømmer Julie om et perfekt bryllup med manden, som hun elsker.

-  Jeg vil selvfølgelig gerne giftes på et tidspunkt, men ikke før om mange år. Mit bryllup og alt omkring det skal være perfekt.

Det perfekte bryllup, for Julie, er ikke et, der skal deles med offentligheden.

- Jeg ville slet ikke dele det (red. brylluppet) med pressen, hvis det var. Det er mellem to mennesker og ikke mellem to mennesker og hele Danmark. Vi er ikke et taber-reality-par, der hungrer efter opmærksomhed og søger at få den ved at blive gift så tidligt.

LÆS OGSÅ: Geggo jubler: Jeg overlevede

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.