Julica og Oliver taler ud: Du er en stor, fed nar!

Nu taler de to tidligere turtelduer endelig ud om, hvad der gik galt imellem dem efter 'Ex on the beach'.

Julica Larsen og Oliver Erngart havde sig noget af en heftig romance, da de begge var med i den seneste sæson af 'Ex on the beach'. Men kort efter de kom hjem, blev amors pil hevet ud af især Oliver, da han til Julicas overraskelse pludelig stoppede romancen, fordi han følte, at hendes familie dømte ham.

LÆS OGSÅ: Trekantsdramaet: Mai Manniche gav Alexandras kæreste et ultimatum

Nu er 'Ex on the beach' færdig for nu med at underholde seerne med sex, drama og druk, og traditionen tro er det blevet tid til endnu en omgang af 'Efter Ex'.

I dagens afsnit får man lov til at se Julica og Oliver tale ud om, hvad der skete imellem dem, og hvorfor Oliver egentlig dumpede Julica ud af det blå.

- Jeg ved ikke, om det var fordi, det gik for hurtigt mellem os, og der kom for mange følelser på banen. Det har jeg en tendens til at gøre, hvor man går fra 0 til 100, og så bliver jeg skræmt. Jeg føler, at du fortjener en, der kan give dig 100% det, du har brug for og fortjener. Jeg er bare ikke den fyr, lyder konklusionen fra en ærlig Oliver i den tåkrummende samtale, der kan ses i klippet øverst i artiklen.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the beach’-stjerner klar til mere tv

Men selvom Oliver er meget klar i spyttet, så føler Julica alligevel ikke, at hun får det svar, hun har brug for.

- Jeg følte jo også, at det var gået hurtigt, og det var ikke fordi jeg følte, at vi skulle være kærester hverken nu eller nogensinde, men så længe jeg hyggede mig med dig, kunne jeg ikke se, hvorfor vi skulle stoppe det, lyder det fra en uforstående Julica.

LÆS OGSÅ: Var 'Paradise' en fiasko? Så få følgere har deltagerne fået

Oliver var ikke klar til en kæreste

Oliver er dog uenig i, at de kan ses og være eksklusive uden at være kærester.

- Så er det stadig et lille forhold, vi har, for der er stadig følelser indblandet, og det er det, der ikke skal være fra min side. Det er jeg ikke klar til. Så selvom du siger, at vi ikke skal være kærester, så er der stadig en vis mængde følelser fra din side, som ikke er der fra min side, fordi jeg har lukket af, fordi jeg ikke er klar til det, forklarer Oliver, der dog siden har fundet sig en kæreste, som han snart skal flytte sammen med.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Oliver viser sin nye kæreste frem...

LÆS OGSÅ: Christiane afslører: Derfor har jeg to bryllupper

Julica kan godt forstå Olivers beslutning, men hun mener, at det er lige lovligt sent at komme med den udmelding, især efter at han ihærdigt forsøgte at slå konkurrenterne og vinde Julicas hjerte, da de befandt sig i den græske villa i 'Ex on the beach'.

- Det giver bedre mening, selvom jeg stadig synes, at du er en stor, fed nar, lyder det fra Julica med et smil, og Oliver giver hende ret i, at han har været en stor fed nar, fordi det var så sent, at han fandt ud af, at han ikke var klar til et forhold.

LÆS OGSÅ: Emil Thorup om homo-fordomme: Jeg er ikke til kasser