Joy overvejer barn med sin ven

Joy fylder 30 til næste år, og det har sat gang i tankerne om børn.

Joy K. Petersen, som er kendt fra bl.a. 'Singleliv' og 'Mig og min mor' går lige nu og grubler på tanken om børn. Det skriver hun på sin blog.

LÆS OGSÅ: DRAMA: ‘Mig og min mor’-Joy på skadestuen efter voldsom fitnessulykke

Det kom for nyligt frem, at Joy var blevet single, men det har ingen betydning for børne-planerne. Mor Mia har nemlig plantet en idé i Joys hoved.

- Jeg så engang en fyr fra USA, det er måske 7-8 år siden, og vi kom til at tænke på ham; Om man kunne få en ven som donor? Jeg har nemlig altid synes godt om ham, og vi har ingen følelser i klemme eller noget som helst. Altså der har aldrig været det dér mellem os, og man kan bare se, at han har gode gener, en sjov og sød personlighed og så videre, skriver Joy.

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-profil jubler: Vi skal være forældre

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se Joy og hendes mor på bikini-shopping.

LÆS OGSÅ: 'X Factor'-profil jubler: Vi skal være forældre

Og Joy er gået skridtet videre og har taget kontakt til sin tidligere flirt for at lufte idéen. Og noget tyder på, at han godt kunne være med på den.

- Han foreslog faktisk, at vi mødtes på et tidpunkt og snakkede om det. Så det virker da til han måske overvejer det? Jeg ved nemlig han er 5-6 år ældre end mig, og han har heller ingen børn, skriver hun.

LÆS OGSÅ: Joy og kæresten udsat for kvindelig listetyv

Der skal dog lige gå et par år, før Joy vil overveje at føre planen ud i livet. Og hvem ved? Måske har hun en ny kæreste til den tid, selvom hun efter eget udsagn overhovedet ikke leder i øjeblikket.

Du kan læse hele indlægget her.

LÆS OGSÅ: Joy fra ‘Mig og min mor’ fastslår: Den er ægte

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.