Joy og Mia modtager klager

Tidligere i år meddelte Joy og mor Mia, at de ikke længere ønsker at deltagel i 'Mig og min mor', men det er ikke tilfredsstillende for deres fans.

I de første par sæsoner af 'Mig og min mor' har vi kunnet følge den charmerende duo Joy og Mia i tykt og tyndt, så derfor kom det som et chok for mange, da de meddelte, at den nye sæson ville blive uden de to.

- Der er rigtig mange folk, der er skuffede over, at vi ikke er med mere. Vi modtager dagligt breve, hvor folk stadig tror, at vi er med, og lige så snart jeg siger, at vi ikke er med i sæson 4, så siger de, at så vil de ikke se det mere, fordi de kun så det på grund af os os, fortæller Joy til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Mia er vred på SBS TV

Joy og Mia "var" programmet

De to piger har en stor fanskare, som stadig håber, at det hele er én stor joke, og at parret vender tilbage på TV.

- Folk vil savne os, da de mener, det var os, der var programmet, tilføjer Joy indrømmer, at programmet har givet mor og datter mange gode oplevelser.

Joy og Mia nød nemlig også at være på TV sammen med de mange fordele, det gav dem. Derfor har de nu også fået sig en manager, så mon ikke det betyder, at vi får en del mere at se til dem!?

LÆS OGSÅ: SAND TV måtte have Joy og Mia for enhver pris

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser