Joy og Burim er sammen igen

Joy og Burim har flere mislykkede forhold bag sig, alligevel har de fundet sammen igen.

Igen, igen fristes man til at sige - Joy er nemlig atter sammen med Burim. Afsløringen kommer efter, at Joy tidligere lagde et billede op på Facebook med teksten 'Min elskede kæreste'. Joy har ellers tidligere gjort det klart, at det aldrig skulle blive de to igen.

- Ud over, at han har holdt mig for nar, så har jeg fundet ud af nogle ting, som han har løjet om. Plus, vores forhold var ødelagt i forvejen grundet mistillid og andre ting, der er sket. Vi passer bare ikke sammen, jeg er alt for god til ham, har den smukke pige tidligere sagt til Realityportalen.dk.

Men man har som bekendt et standpunkt, til man tager et nyt. Og det har Joy gjort.

LÆS OGSÅ: Joy: Det er helt slut med Burim

Blandede reaktioner

Hurtigt er der kommet adskillige kommentarer på Facebook - og de er yderst blandede. Alt lige fra farce til bekymring - og forsvar.

- Joy, jeg ønsker på alle måder i livet, at du er en lykkelig pige. On/off-forhold holder bare ikke i længden. Så pas på, du ikke i sidste ende ender med at spilde en masse gode år på det.... Men hvis du føler dig lykkelig indeni, og det bare er manden for dig, så ønsker jeg jer alt held og lykke med kærligheden.... Burim intet ondt om dig, kender dig ikke personligt. Ønsker kun Joy alt det gode i livet, og det er en af dine opgaver at sørge for, hun får det. :-) lyder en af de positive kommentarer.

LÆS OGSÅ: Joy er tilbage hos eksen

Størstedelen af kommentarerne er dog negative og henviser til, at Joy og Burim flere gange er gået fra hinanden, fordi han ikke har behandlet hende ordentligt.

- Hvorfor lige ham ? NÅR du ved han sårer dig gang på gang ? Synes du selv, du fortjener det? Og jeg gider altså ikke læse om en måned, at han har såret dig - og det dejligt at være single osv. Hold det for dig selv så....

LÆS OGSÅ: Joy: Min mor har det svært med mit forhold

Hvad mon mor Mia siger?

Mor Mia har flere gange givet udtryk for, at hun ikke har det godt med Burim. Sidste gang Joy og Burim fandt sammen, var der ikke positive tilkendegivelser fra Mias side.

- Min mor har det ikke godt med, at vi er sammen igen. Men hun har valgt at acceptere det, men ikke at respektere det. Burim var mig jo utro, og min mor har haft svært ved at forstå, at jeg har tilgivet ham, forklarede Joy til Realityportalen.dk.

Realityportalen.dk har forsøgt at få en kommentar fra Joy omkring forholdet, men uden held.

LÆS OGSÅ: Joy og Mia stopper i 'Mig og min mor'

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.