Joy: Min mor har det svært med mit forhold

Smækre Joy fra 'Mig og min mor' fandt for et par måneder sammen med sin eks-kæreste, hvilket Mor Mia fortsat har det svært med.

Joy har måtte stå model til meget med sin nuværende kæreste, Burim. Han var hende første gang utro, og så gik de fra hinanden, så fandt de sammen, hvor det heller ikke gik, hvilket passede mor Mia fint. Hun havde løbende haft svært ved at acceptere, at Joy ikke havde samme tid til hende, som tidligere. Men nu, hvor Joy og Burim har valgt at give forhold en ny chance, så har Mor Mia atter fået sig lidt af en udfordring.

- Min mor har det ikke godt med, at vi er sammen igen. Men hun har valgt at acceptere det, men ikke at respektere det. Burim var mig jo utro, og min mor har haft svært ved at forstå, at jeg har tilgivet ham, forklarer Joy til Realityportalen.dk

Burim og Joy havde ellers droppet kontakten, men  det varede ikke ved.

Det har ikke været let for Joy og Burim, som nu forsøger at genopbygge tilliden. (Foto: Privat)
Det har ikke været let for Joy og Burim, som nu forsøger at genopbygge tilliden. (Foto: Privat)

- Burim og jeg genoptog kontakten igen i marts, og alle følelserne blomstrede op igen. Vi har bare noget specielt sammen. Vi fik os selvfølgelig en alvorlig snak, og så endte vi med at give det en chance til, men vi arbejder forsat på tilliden, siger den smukke pige.

LÆS OGSÅ: Joy er tilbage hos eksen

Endnu en sæson på TV

Joy og Mor Mia varmer allerede nu op til endnu en sæson af 'Mig og min mor'

- Vi i er i fuld gang med optagelser til en sæson 3, og den blir rigtig god, så det skal i se frem til,  siger Joy spændt.

Joy er efterhånden en rutineret tv-stjerne og ser da gerne, at det fortsætter.

- Det kunne det være lækkert, hvis man kunne leve af at være i tv-branchen, tv-vært,skuespiller eller lignende, siger hun.

Men den glade pige har også andre drømme.

- Jeg gerne også hjælpe unge mennesker, som har det svært. Jeg vil gerne være et godt forbillede, da jeg har selv været en rod og har haft en hård opvækst. Men man kan sagtens bryde den sociale arv og blive til noget, fastslår Joy.

Reality-baben er lige nu i fuld gang med at uddanne sig til pædagog, og har den seneste tid været i praktik i en vuggestue.

- Selv om man laver tv, så er det ekstremt vigtigt at få sig en uddannelse, for man kan ikke leve af at være realitystjerne hele livet, siger hun til slut.

LÆS OGSÅ: Joy i sorg over kæledyr

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.