Foto: Janus Nielsen
Foto: Janus Nielsen

Jonatan Spang skal være far: Håber på en af de lækre fødsler

Jonatan Spang skal være far, det afslører han i sit eget tv-program.

Jonatan Spang, 43, og hans hustru, Louise Ryberg, der i sommers blev gift i al hemmelighed fra pressen, venter deres første barn, det afslører Jonatan i sit eget satire program på DR "Tæt på Sandheden med Jonatan Spang".

I programmet tager Jonatan aktuelle politiske emner op, og i programmet fra den 27. februar handler det blandt andet om travlhed på fødegangene, og det er der en årsag til.

- Helt nyt er det måske ikke, men hvorfor bliver det her problem så aldrig løst? Problemet er måske, at forholdet for fødende kun er noget, der optager folk, så længe de selv er gravide, siger Jonatan Spang i programmet, der er optaget af emnet grundet hans gravide kone.

LÆS OGSÅ: Michael Olesen og Joan jubler: Vi skal være forældre

- Jeg foretrækker at sige, "vi skal føde", min hustru og jeg, jeg kan ikke tage æren alene, det er en holdpræstation, og jeg tager selvfølgelig emnet op for at fedte for de københavnske jordemødre, og for at min hustru og jeg kan få særlig behandling og måske få en af de lækre fødsler, hvor der er en jordemor i selve lokalet til stede i stedet for, at man har en med på en hakkende Teams forbindelse, og hvor min hustru måske kan får lov til at ligge i en seng i stedet for hen over en træstub, som tilsyneladende er det, alle andre bliver tilbudt i det danske sundhedsvæsen, siger han videre.

LÆS OGSÅ: Frygter for dronningen: Pas på, Margrethe

Til BT bekræfter Jonatan Spangs PR-manager, Annette Wigandt, den glædelige nyhed i en sms med følgende kommentar fra parret:

- Det er rigtigt, at vi venter barn til foråret, og vi glæder os rigtig meget.

LÆS OGSÅ: Kendte tager springet: Iskolde vikinger