Jonass undrer sig: Har Anne faket sine orgasmer?

Jonass er overbevist om, at han har fået Anne til at komme. Men hvad er egentligt Annes ærlige svar?

I en ny video fra paradiso-drengene Jonass og Teitur, har de inviteret 'Paradise'-veninden Anne ind til en omgang "Jeg har aldrig".

Og på et af spørgsmålene giver Anne et svar, der i den grad overrasker og forvirrer Jonass.

- Jeg har aldrig faket en orgasme, læser Anne op, hvorefter hendes hånd prompte ryger til vejrs, hvilket altså betyder, at hun har faket en orgasme før.

LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig

Det får Teitur til grinende at pege på Jonass, hvorefter Anne fortsætter:

- Jeg er aldrig kommet endnu. Jeg har aldrig fået en orgasme endnu, siger hun, mens hun holder et fast blik på Jonass, der ser meget undrende ud.

- Hvad mener du? Jeg er ikke med på, hvad der foregår lige nu, siger Jonass, men Teitur lukker diskussionen ved at gå videre til næste spørgsmål.

LÆS OGSÅ: Realitybabe dropper botox: Ikke til at kende

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor 'Ex on the Beach'-Mikkel ser sin kone knalde med en anden i programmet

LÆS OGSÅ: Endnu en realitybabe får program om sine bryster

Noget kunne altså tyde på, at Anne på en knap så diskret måde fortæller Jonass, at han - trods deres mange udskejelser under lagnerne - ikke har fået hende til at komme rigtigt, som han ellers har troet.

Jonass er overbevist

Både Jonas og Anne har været ganske venlige til at dele ud af deres fortsatte relation som bollevenner, som startede allerede inde på 'Paradise Hotel'. Derfor er ingen af dem heller blege for at uddybe, hvad der er op og ned i hele denne orgasme-sag.

- Det er vidst ingen hemmelighed, at Anne og jeg har set en del til hinanden, efter vi er kommet hjem. Og jeg tror ikke, at Annes udtalelse stemmer helt overens med virkeligheden, griner Jonass, der altså fortsat er overbevist om, at han har givet sin bolleven Anne en orgasme før - og at hun altså ikke bare har faket det.

LÆS OGSÅ: Er det her den vildeste influencer-reklame nogensinde?

Anne indrømmer dog også, at det blot var kærlige drillerier, da hun i videoen fortalte, at hun aldrig havde fået en rigtig orgasme.

- Jamen, det er jo fordi, Jonass er den første, der nogensinde har givet mig en orgasme. Spørgsmålet var jo “jeg har aldrig faket en orgasme”, hvor jeg så rækker hånden op, kigger på Jonass og siger, at jeg stadig ikke har fået en. Det er derfor, han kigger lidt underligt, fordi han har givet mig en, griner Anne, der altså bare drillede sin kære bolleven.

LÆS OGSÅ: WOW: Realitybabe har smidt 45 kilo og fundet kærligheden

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne om kæresten: Det er hjerteskærende