Jonass støttede kæresten under exit: Nervøs for Asta

Desværre gik det ikke, som Jonass håbede, og han måtte fredag aften se Asta forlade 'Vild med dans'.

Jonass Jannec Jensen er mødt op i 'Vild med dans'-studiet næsten alle fredage. Denne aften var han igen med på sidelinjen, hvorfra han desværre måtte se sit favoritpar forlade konkurrencen.

LÆS OGSÅ: Forskelsbehandling i ‘Vild med dans’?

- Jeg sidder altid og håber på, at det går godt for dem begge to, og jeg bliver helt nervøs på deres vegne, selvom det jo er gået så godt her på det sidste. Nu hvor Asta og Faustix danser, og jeg også kender flere af de andre dansere, så det ('Vild med dans', red.) er faktisk begyndt at fange min interesse meget, siger Jonass til Realityportalen, inden Asta skal på gulvet.

Faustix og Asta nåede til program nummer 7. (Foto: Henrik R. Petersen.)
Faustix og Asta nåede til program nummer 7. (Foto: Henrik R. Petersen.)

LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-par hver til sit: Det er virkelig ikke nice

Den 24-årige 'Paradise Hotel'-stjerne har ellers aldrig for alvor fulgt med i 'Vild med dans'. Men så kom Asta ind i billedet.

- Der er meget dans på programmet for tiden, og når hun ikke er i træningslokalet, så planlægger hun koreografier og sange til næste uge. Men det er hyggeligt, så får jeg lov til at være med på sidelinjen og på musikken, fortæller han.

UH! Er dette Jesper Buchs nye kæreste?

Desværre kommer der altså til at være mindre dans at hygge sig med i fremtiden, for fredagens slowfox blev punktummet for Astas medvirken i 'Vild med dans' i år.

LÆS OGSÅ: Stemmerne er talt: Ude af ‘Vild med dans’