Jonas forlader Sunny Beach

Efter ti uger i Sunny Beach siger bartenderen Jonas’ krop stop, og han beslutter at forlade partybyen over dem alle.

I sidste uges afsnit af ’Sommer i Sunny Beach’ meddelte bartendere Jonas, at han ville rejse hjem. Men selvom han var afklaret med sin beslutning, så var det hårdt at sige farvel til både byen og folkene, som har givet ham så mange oplevelser.

- Det var da en af de sværeste beslutninger, jeg har taget, hvilket man også finder ud af i de løbende afsnit. Det sværeste at sige farvel til var klart min vikinge familie og nogle få enkelte personer, som havde gjort et stort indtryk på mig, fortæller Jonas til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Fortryder 'Sunny Beach'-tatovering

Savnede Sunny Beach

Jonas nåede at være i Sunny Beach i 10 uger, og årsagen til han valgte at tage hjem var, at hans krop begyndte at opføre sig anderledes, og han kunne mærke, at han ikke kunne holde til det hårde liv længere. Men det var ikke lutter lagkage at komme hjem til Danmark.

- At vende hjem til Danmark var rart, men man tænker utrolig meget på de oplevelser du har haft, og så savner man automatisk Sunny, fastslår han, og Jonas vil ikke afvise, at han vender tilbage til partybyen.

- Jeg regner da meget med at komme til Sunny næste år, så må tiden vise som om det bliver på den ene eller anden side af baren.

LÆS OGSÅ: Sunny Beach-deltager underskylder på forhånd

Er blevet kærester med en ’Sunny’-pige

Jonas lægger ikke skjul på, at han har fået en masse oplevelser fra sin tid i Sunny Beach, men det er ikke kun fede oplevelser, han har fået med sig. Jonas er nemlig blevet kærester med guiden Carina, som man også kan følge i programmet.

- Carina jeg blev sidst på sæsonen, efter jeg havde drillet hende over en længere periode, så kunne hun ikke stå for min jyske humor, siger han med et smil.

Se mere til bartendere, guider og gæster i ‘Smmer i Sunny Beach’ I aften kl. 21.00 på TV3, hvor to piger, som kun har fyre og sex for øje, indtager Sunny Beach.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.