Regnbueforældrene Silas Holst, Louise Mahnkopf og Johannes Nymark (Foto: Peter Hauerbach).
Regnbueforældrene Silas Holst, Louise Mahnkopf og Johannes Nymark (Foto: Peter Hauerbach).

Johannes Nymark nyforelsket: Her er min kæreste

Johannes Nymark er nyforelsket, men han bor stadig sammen med eksmanden.

Siden sommeren har 32-årige Johannes Nymark dannet par med 34-årige Jeppe Christoffersen, der er udviklingskoordinator på Nordisk Film. Parret, der har mødt hinanden gennem fælles venner, blev for første gang set sammen ved Copenhagen Pride i august, og siden har Jeppe ledsaget ham til en række premierer og fester.

LÆS OGSÅ: Princess Natascha: Man kan blive afhængig af at være gravid

Den røde løber er dog ikke lige hans kop te, så derfor har det været svært at få et billede af dem sammen. Men ved Wallmans nye show i Cirkusbygningen lykkedes det, og efterfølgende bekræftede Johannes Nymark overfor HER&NU, at de er et par.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Johannes Nymark fortæller, hvad han siger til folk, der spørger til deres familie: 

- Ja, vi er kærester, og vi er meget glade, fortæller skuespilleren, og uddyber overfor Realityportalen, hvorfor han ikke er så åben omkring sin nye kæreste:

- Det går godt. Det er altså ikke fordi, jeg er flov eller noget, der er bare lige nogle ting, der lige skal.. Det venter jeg lige med!

LÆS OGSÅ: Amalie raser over 'Forsidefruer': Forfærdelig klipning

Det kom som en chok for de fleste, da Silas og Johannes annoncerede deres skilsmisse i december sidste år, og kort tid efter luftede Johannes sin nye kæreste, den norske steward Jonas Løvik, som han var sammen med fra januar til maj i år. Nu har han dog atter fundet kærligheden efter bruddet.

Bor stadig sammen

Dermed har både far, far og mor i regnbuefamilien bestående af Johannes Nymark, Silas Holst og Louise Mahnkopt, som sammen har børnenene Maggie My og Bob Jones, fundet nye udkårne, men de bor alle tre stadig sammen i deres fælles villa i Brønshøj.

- Det fungerer godt. Vi er ved at finde ud af, hvordan det helt præcist skal være, så lige nu er det sådan lidt midlertidigt selvfølgelig. Men vi er alle sammen åbne for, at det skal lykkes, så det får vi til at fungere, lyder det fra Johannes Nymark.

LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson og Mads åbner op om deres forhold

Han understreger, at regnbuefamiliens familiekonstellation altid har været speciel, så der er ikke mange i en lignende situation, man kan lade sig inspirere af. Derfor er det ikke til at svare på, om familien skal blive boende sammen for altid eller nøjes med at bo tæt på hinanden, men hver for sig.

- Jeg ved det ikke, altså jeg tror, vi tager en dag af gangen og ser altid hvad, der er bedst for børnene.

LÆS OGSÅ: Sarah Louise: Jeg fik skrevet Janni ud af min kontrakt

LÆS OGSÅ: TV 2 overrasker: ‘Vild med dans’-stjerne bliver vært på ‘Nybyggerne’