Interview med Johannes Møllehave i forbindelse med udgivelsen af 'Historien om den heldige kartoffel'. (Foto: Bo Nymann)
Interview med Johannes Møllehave i forbindelse med udgivelsen af "Historien om den heldige kartoffel". (Foto: Bo Nymann)

Johannes Møllehave er død

Johannes Møllehave er mandag morgen gået bort. Det bekræfter hans søn.

Præst, forfatter og foredragsholder Johannes Møllehave er mandag morgen død efter længere tids sygdom. Han blev 84 år gammel.

Det bekræfter hans søn Tomas Møllehave over for TV 2.

LÆS OGSÅ: UHH! Søren Ryges afløser fundet

- Han var kærlig, belærende og lærerig. Han er det fineste menneske, jeg har kendt, siger han til mediet og fortæller, at de nåede at have nogle gode oplevelser sammen i weekenden, hvor de bandt andet var i Marmorkirken sammen.

Johannes Møllehave er født og opvokset på Frederiksberg. Han har en karriere som præst, digter, forfatter, foredragsholder og debattør bag sig, og han har gjort sig bemærket med en lang række udgivelser, som han blandt andet har vundet De Gyldne Laurbær og Blicherprisen for. Det er bare få ud af mange priser.

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik'-Michael afslører stor nyhed

Men de sidste år har han altså kæmpet med sygdom. Johannes Møllehave efterlader sig børnene Tomas, Mikkel og Katrine Møllehave.

LÆS OGSÅ: Bendtner og Philine sammen igen