Joanna: Vi spillede for hårdt

Det var hårdt at være isoleret på ubestemt tid. Men Joanna klarede den, og tiden i isolation gav hende mulighed for at tænke over holdets spillestil.

Modsat Maria kunne Joanna godt klare at være i isolation på ubestemt tid. Det var ingen let udfordring, men den hårde pige var ikke i tvivl om, at hun kunne klare den. Selvom det var hårdt at ligge på et værelse uden at vide noget som helst om tingene ude i friheden.

- Jeg er et stort konkurrence menneske, så når jeg bliver stillet for en udfording, tager jeg den op i stiv arm - at opgive ligger på ingen måder til mig, lyder det kontant.

LÆS OGSÅ: 'Fristet'-Jonas vil gå hele vejen

Troede ikke på Maria

Derudover havde Joanna på fornemmelsen, at Maria ikke ville klare opgaven, så det blev en ekstra bonus at kæmpe videre for at komme yderligere foran.

- Maria havde på forhånd sagt til mig, at hun ikke troede, hun kunne klare det, og i stedet ønskede hun, at vi begge skulle sige nej til opgaven. Intet vundet, intet tabt. Jeg så det straks som et svaghedstegn, men spillede med på den og sagde, at vi lige kunne give det et par timer, forklarer hun til Realityportalen.dk.

Hun uddyber, at det også er derfor, at Maria var hurtig til at sige, at Joanna også snart ville give op på udfordringen. Men det gjorde Joanna ikke, hun holdt ud og ventede tiden ud. I onsdagens afsnit kunne holdkammeraterne så endelig storme ind og befri hende.

Brugte isolationen på bearbejdning

Selvom Joanna er en viljestærk pige, så er hun overbevist om, at hun ikke kunne være blevet i isolationen to dage mere, for det ville simpelthen være for kedeligt. Men i stedet for at bruge tiden på at tænke negative tanker omkring adskillelsen fra de andre, bearbejdede hun de forskellige beslutninger, de havde truffet. Konklusionen var klar, hvilket hun konfronterede holdkammeraterne med efterfølgende.

LÆS OGSÅ: Aflivningen af hvalpene blev et 'wake up call'

- Jeg havde mulighed for at bearbejde nogle af de ting, vi havde været igennem, og jeg fik det faktisk dårligt! Vi spillede for hårdt og tænkte slet ikke på konsekvenserne af det! Vi var så langt væk fra virkelighedens verden, og vi havde nærmest alle tabt vores etik og morale.

Der var konstant fart over feltet i villaen, og derfor blev der ikke tænkt to gange, før beslutningen var taget. Men det skal der, ifølge Joanna, være plads til nu.

Stoler på Bo og Jonas

Maria gav udtryk for, at hun ikke havde lyst til at være adskilt for længe fra gruppen, da hun følte sig truet af Angelina. For Joanna var det intet problem at være skilt fra gruppen - i hvert fald når det galt det taktiske.

- Jeg havde ingen problemer med at være væk fra mit hold, når vi snakker taktik. Jeg stod utrolig godt i gruppen og stolede fuldt ud på, at Jonas og Bo havde styr på holdet, siger hun til Realityportalen.dk.

Dermed ikke sagt, det var en let udfordring, for det var det absolut ikke. Og det var bestemt heller ikke en udfordring, som Joanna havde forventet at blive stillet overfor, men hun klarede den og kom stærkere ud på den anden side.

I aften vil det vise sig, om Maria tog den rigtige beslutning ved at gå ud til sit hold, eller om hun først nu har grund til at føle sig truet. Det er på TV3 kl. 22.00 i 'Fristet'

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.