FOTO: TV3
FOTO: TV3

Joanna: Seerne skal glæde sig til at se en ny side af mig

Når anden sæson af ’Divaer i Junglen’ har sæsonpremiere d. 28. Januar, kan seerne godt regne med, at de kommer til at se en helt ny side af Joanna. Læs mere her.

Joanna mener, at seerne skal glæde sig til den nye sæson af ’Divaer i junglen’, for seerne kommer nemlig til at se en helt ny side af hende.

- Seerne kan glæde sig til at se en helt ny side af os alle sammen og især af mig. I den nye sæson af ’Divaer i junglen’ viser jeg den sjove Joanna frem, hende der dummer sig, og hende som er sjov, fortæller Joanna til Realityportalen.dk og fortsætter:

- Der er selvfølgelig også en masse drama i vente. Det kan man jo ikke komme udenom, når man sætter ti så store personligheder i en jungle.

LÆS OGSÅ: Joanna søger piger

En vild oplevelse

Men trods drama synes Joanna alligevel, at det har været en vild oplevelse at deltage.

- Det var en af de vildeste oplevelser at deltage i ’Divaer i junglen’. Jeg havde ikke den mindste fantasi om, at jeg kunne overleve i en jungle i en måned, så jeg er rigtig stolt over, at jeg gjorde det. 

Det har været rigtig fedt at dele denne oplevelse med alle de andre deltagere, og jeg har i hvert fald fået et andet syn på mange af dem, fortæller Joanna.

Den største diva

Da Realityportalen.dk spørger om, Joanna er en diva er svaret ikke at tage fejl af.

- 
En diva for mig er en pige, der tør at stå frem, tør at sige sin mening, en pige med stil og klasse, en pige der sætter sig selv før andre. Jeg er den største diva, fastslår Joanna til slut.

Programmet har premiere på mandag klokken 21.00.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.