Joanna er på hemmelig 'Fristet'-mission

Finaleugen er i gang, og deltagerne er opmærksomme på alle mulige twist. Derfor var det overraskende blikke, der mødte Joanna, da hun atter trådte ind i villaen.

Der er en spion løs i 'Fristet'-villaen - og navnet er Joanna. Som et sidste og spinkelt forsøg skal den seje tøs forsøge at fuppe og narre deltagerne på det fattige hold. Fuldfører spionen sin mission, bytter det ellers hjemsendte rige hold plads med de fattige.

Efter sidste uges exit fra fristelsernes villa skulle de sidste fire deltagere på det rige hold udvælge en spion. Og med stemmer fra Bo og Jesper samt sin egen stemme, så faldt valget altså på den frembrusende pige.

- Jeg var nok den, der råbte højest og argumenterede mest for, at det skulle være mig, der skulle ind som spion. Valget stod mellem Allan og jeg, men vi kendte jo ikke ham så godt og vidste ikke, hvad han kunne, så derfor blev det mig, forklarer Joanna til Realityportalen.dk.

En svær start

Det var med store øjne, Joanna blev mødt, da hun troppede op midt under aftensmaden. Angelina og Michelle tog positivt imod den hjemvendte pige, mens drengenes begejstring var ikke-eksisterende.

- De tog absolut ikke godt imod mig. Jeg tror, de tænkte 'yes, endeligt er Joanna ude' - men så kom jeg så ind igen, griner hun.

Som om det ikke var mistænkeligt nok i forvejen bare at træde ind i spillet igen, så havde Joanna også en anden farve kæde omkring halsen.

- Min kæde var guld, og deres var jo sort. Så de tænkte selvfølgelig, at der var noget galt. Men jeg lyver, og jeg synes, det er nogle gode løgne, jeg kommer med for at forklare, hvorfor jeg er med igen.

LÆS OGSÅ: Amalie: Angelina er en fighter

Det var en yderst svær opgave

I Fristet er det tilladt at bruge alle sine beskidte tricks, og det er også planen, når Joanna i aften skal overbevise tre af deltagerne om, at de skal tage imod Adams fristelse.

- Michelle og Angelina er mine gode venner, så derfor var de nok lettere at få til at hoppe på min vogn. Hvorimod Allan, så folk mere som en konkurrent, fordi han var vild og gik med på alting, siger Joanna omkring de taktiske tanker bag spion-valget.

Men det er langt henne i spillet, og derfor ved Joanna også, at det er en svær opgave hun er sat på.

- Det er en svær opgave med en minimal chance for at klare den. Men jeg gør alt for, at det skal lykkes, slår hun fast overfor Realityportalen.dk.

Tror du, at Joanna klarer at narre det fattige hold i aftenens afsnit?

LÆS OGSÅ: 'Fristet'-Bo følte sig truet

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.