Joachim hyggede med Athena: Far(t)glad

– Held og lykke, sagde Athena og sendt kys af sted mod farmand i racerbilen.

Da Prins Joachim gjorde sig klar til ræs i sin veteranbil ved Copenhagen Historic Grand Prix på Bellahøj i København, stod der en meget trofast fan ved hans side til at ønske held og lykke med løbet. Hans tiårige datter prinsesse Athena sendte varme blikke, vink og luftkys mod farmand, inden han smækkede døren i til Lotus Cortina 1965-modellen for at give den gas som så mange gange før.

LÆS OGSÅ: Prins Joachims gensyn med lam Jason Watt: Besøgte ham på hospitalet

Men desværre var uheldet ude. Et regnvejr endte med at skabe problemer for prins Joachim og team-makkeren Oscar Davidsen Siesbye. Deres respektive medkørere i 65-modellerne, den syvdobbelte Le Mans-vinder Tom Kristensen og racerkøreren Michelle Gatting endte nemlig med begge at køre i barrieren på grund af våde vejbaner, så bilerne måtte udgå. Det betød, at racerprinsen ikke kom på podiet i år.

LÆS OGSÅ: Her er den nye ‘Vild med dans’-vært 

– Sådan kan det gå. Det er, hvad der sker, når der kommer overraskelser i vejrliget, sagde prins Joachim til HER&NU efter løbet.

Joachims ældste børn, prins Nikolai, 22, og prins Felix, 20, hjalp ham i torsdags med at sætte standen op og klargøre bilen.