Jimilian med stor gestus til Asta i aftenens 'Vild med dans'

Jimilian glæder sig til at holde en fest for Asta og Daniel.

I aften står syv par tilbage på gulvet, og denne gang skal seerne ikke blot nyde standard- og latindans. Det er i aften muligt at danse til kategorien 'Ønskedans', hvor parrene kan vælge at danse enten street-, show- eller moderne dans.

Foruden skønne danse skal seerne underholdes af en helt særlig gæst. Sidste års vinder Jimilian Ismaili kommer nemlig og synger til ære for Asta og Daniel.

LÆS OGSÅ: Tidligere 'Vild med dans'-deltager single igen

- Da Asta spurgte mig, om jeg ville synge til Daniel og hendes dans på fredag, sagde jeg selvfølgelig ja. Både fordi jeg elsker ’Vild med dans’, og så gjorde Asta så meget for mig sidste år, da vi dansede sammen. Så jeg vil gøre mit bedste for at give noget tilbage, og jeg er så taknemlig for at få denne mulighed, fortæller Jimilian i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Jeg er i gang med et nyt album, og jeg havde en sang liggende, som man kan danse samba til, og så sagde Asta, at den kunne være så fed at danse til. Jeg har flettet ’Vild med dans’ ind i teksten til sidst i sangen. Der er ikke nogen planer om, at sangen bliver udgivet. Det er for at give seerne og showet lidt ekstra. Så det er eksklusivt til denne fredag aften i ’Vild med dans’. Jeg glæder mig så meget til at holde en fest med Asta og Daniel, slutter Jimilian.

LÆS OGSÅ: Sonny afslører kæreste: Klar til børn

Foruden sangeren Jimilien, kommer bandet 'Fyr og Flamme' og optræder, så der er lagt i kakkelovnen til en rigtig god fredag aften kl. 20.00 på TV 2 og TV 2 PLAY.

Fyr og Flamme (Foto@philip_temple)
Fyr og Flamme (Foto@philip_temple)