Foto: SBS TV / Krestine Havemann
Foto: SBS TV / Krestine Havemann

Jessica Priscilla: Fyrene er vilde med mine nye bryster

Jessica Priscilla fra 'Mig og min mor' har for nyligt fået lavet nye bryster. Resultatet er hun meget tilfreds med, og det er fyrene også.

Jessica Priscilla fra 'Mig og min mor' har ladet sig inspirere af sin mors vægttab, og har derfor selv tabt sig betydeligt. Efter vægttabet har hun fået lavet silikonebryster. Jessica mener ikke, at brysterne har ændret noget personligt for hende. For fyrene har altid kigget efter hende, og gør det stadig.

- Det lyder måske lidt snobbet, men min mor og jeg har altid lagt mærke til, at fyrene kiggede efter mig på gaden, før jeg fik nye bryster. Det er blot for at nævne, at det ikke er stoppet. For fyrene kigger stadig efter mig. Om det har noget med brysterne at gøre eller ej, ved jeg dog ikke, fortæller Jessica Priscilla til Realityportalen.dk.

Det er ikke kun fyrene i byen, som nyder godt af Jessicas brystforstørrelse. Selvom der bliver sendt blikke til Jessica på gaden, har hun siden sidste år været sammen med kæresten Christian, som også nyder nyder godt af hendes forandring. - Min kæreste var vild med mig før de bryster, men han er da bestemt også vild med de nye bryster. Han synes, de er store og flotte, fortæller Jessica. LÆS OGSÅ: Jessica Priscilla vil have nye bryster Vil gerne vise brysterne frem Jessica er vild med resultatet og det der følger med, og hun vil gerne vise brysterne frem. - Det er fedt at se mig selv i spejlet. Især når jeg ikke har top på, for så kan jeg lige stå og tjekke dem ud. Man kan også meget bedre se, at brysterne er blevet anderledes i form, når jeg ser dem uden en top på. Mine toppe vil især være noget, jeg vil gå mere i, da mine bryster ser flotte ud i dem. Jeg da gerne vil "vise dem frem" på den måde, siger Jessica og fortsætter: - Jeg synes ikke, der er forskel på mit liv nu. Jeg gjorde det ikke for at ændre noget ved mit liv. Min selvtillid var også i top før, forklarer hun. LÆS OGSÅ: Foxy om sine nye fortrin: Jeg sover kun på ryggen  Blandede reaktioner fra venner og familie  Efter brystforstørrelsen har Jessica oplevet både negative og positive reaktioner fra familie og venner. Jessica er selv tilfreds, og på trods af de negative kommentarer, har de fleste accepteret hendes valg om en brystforstørrende operation.

- Nogle har ment, at det var en rigtig skidt idé, mens andre blot har sagt, at jeg var er en flot pige før, og at de ikke syntes, det var nødvendigt, afslutter Jessica.

LÆS OGSÅ: Stephanie: “Bryster er det dejligste jeg ved”

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.