Foto: SBS TV / Krestine Havemann
Foto: SBS TV / Krestine Havemann

Jessica Priscilla efter vægttab: Vil have nye bryster

Efter et vægttab er Jessica Priscilla ikke længere tilfreds med sine bryster, og nu starter hun en indsamling for at få råd til et par nye.

Den kønne pige fra 'Mig og min mor' er fulgt mor Jette i hælene, og har nu selv smidt 25 kilo. Men Jessica Priscilla er ikke helt tilfreds med de steder, hvor kiloene er forsvundet fra.

-Jeg kunne rigtig godt tænke mig at få lavet en brystforstørrende operation, da jeg har tabt mig meget og dermed også på brysterne, hvilket jeg er rigtig ked af, forklarer hun over for Realityportalen.dk.

Hun er dog meget spændt på folks reaktion, da hun ikke selv mener, at hun er den typiske pige til store silikone bryster.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-Tina: Jeg vil have nye bryster

Starter indsamling

Der er dog et lille men ved operationen. Den er nemlig dyr og meget svær at finansiere, når man er på SU. Så Jessica Priscilla har fået en plan.

- Da jeg er studerende og derfor ikke har de vilde beløb til rådighed, så har jeg valgt at lave en form for "kampagne", hvor mine fans kan hjælpe mig med at få mit ønske opfyldt. Man kan donere et hvilket som helst beløb, som man har lyst til. Men hvis man donerer mindst 25 kroner, kan man vælge at få tilsendt et billede af mig med de nye bryster i undertøj med min autograf, forklarer realitypigen.

LÆS OGSÅ: Linse tjener kassen

Mor Jette støtter projektet 

De nye bryster er en gammel drøm for 'Mig og min mor'-deltageren, og hun har naturligvis indviet familien i ideen.

-Jeg har haft ideen i næsten to år. Altså også før, jeg blev kærester med Christian. Min mor synes ikke, jeg behøver de,t og hun mener, at mine bryster nok vil vokse lidt endnu. Men så længe, jeg selv er afklaret med eventuelle risici og virkelig ønsker det, så støtter hun mig, pointerer Jessica.

Du kan støtte Jessicas indsamling her: www.priscilla.dk.  Og på Facebook kan man også støtte projektet: "Støt Jessica Priscillas bryster", men Facebook-siden er dog først tilgængelige om et par dage.

LÆS OGSÅ: Stephanie: "Bryster er det dejligste jeg ved"

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.