Jette og Jessica er nogle festlige piger, og det var også netop denne egenskab der fik dem på tv.
Jette og Jessica er nogle festlige piger, og det var også netop denne egenskab der fik dem på tv.

Jessica og mor Jette blev opdaget på YouTube

Mor og datter var på vej til en Britney koncert, da de blev stoppet af journaliststuderende, som viste sig at være nøglen til deres sprudlende tv-karriere.

At Jessica og Jette, fra 'Mig og min mor', fyrer den af sammen ved vi efterhånden alle nu. Men deres power var årsagen til, at de havnede på tv, og siden har de ikke holdt sig tilbage.

-  Vi var på vej til Britney Spears-koncert og inden koncerten sad vi ude i bilen og fyrede den af til hendes musik og sang. Det var der så nogen, der lagde mærke til, og de kom så hen til os, fortæller Jessica til Realityportalen.

Det var journaliststuderende der henvendte sig til de to. De blev interviewet, og blev bedt om at synge en Britney-sang.

-  Mere tænkte vi ikke over det, og pludselig lå der videoer på YouTube, fandt vi ud af.

LÆS OGSÅ: Jessica Priscilla: Jeg skal møde Nicki Minaj

Var fan af programmet

Det var ikke kun de journaliststuderende, som fandt Jessica og Jette interessante. Efter af filmen havde floreret på nettet, blev de atter kontaktet.

- Lidt efter vi havde været på nettet i noget tid, blev jeg kontaktet her på Facebook angående deltagelse i 'Mig og min mor'. Og det endte det jo så med at vi kom, griner Jessica.

Pigerne havde fulgt programmet på tv, men vidste ikke, at man kunne melde sig. Det viste sig jo også, at det bestemt heller ikke at være nødvendigt for de to. De blev castet og har siden har de været fast inventar på Kanal 4.

LÆS OGSÅ: Mig og min mor: Jessica Priscilla er fløjet fra reden

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.