Foto: SBS TV / Krestine Havemann
Foto: SBS TV / Krestine Havemann

Jesicca Priscilla flytter sammen med kæresten

Sidste år blev Jessica fra 'Mig og min mor' stormende forelsket i kollegaen Christian. Og nu flytter de to sammen.

Mor Jettes datter Jessica smiler ekstra meget disse dage. Hun er nemlig flyttet i ny, stor lejlighed med kæresten Christian.

- Vi bor sammen i en stor lejlighed i Holbæk. Vi har boet i lejligheden i ti dage. Vi synes selv. det er blevet rigtig fedt her, og vi glæder os til at skulle bo sammen i fremtiden. Min kæreste var jo ret meget hos mig inden vi flyttede sammen , så det var lidt som om, at vi allerede boede sammen, siger Jessica til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Jessica Priscilla har fået en kæreste

Nyt skridt i forholdet.

Jessica skulle i forvejen flytte i en større lejlighed. Og da Christian allerede var i den gamle, blev han tilbudt at flytte med.

- Jeg skulle flytte i en større lejlighed og tilbød ham derfor at flytte med. Det ville han gerne. Jeg glæder mig allermest til bare det, at vi skal bo sammen og er flyttet sammen, fordi det betyder, at vi er nået et skridt videre i vores forhold, og det er fantastisk dejligt.

Selv om hun understreger, at det er et nyt skridt for dem som par, har det dog ikke været en svær beslutning at tage.

-Jeg synes ikke som sådan, at det har været en decideret stor beslutning at tage, fordi han allerede "boede" hos mig så længe før. Derfor følte jeg allerede, at vi på en måde boede sammen, siger hun.

Han er "the one"

Til trods for, at de parret har været kærester længe, vil forelskelsen ingen ende tage, og den kønne pige er da heller ikke i tvivl om, hvorfor Christian er den rette.

- Han er sød, dejlig, kærlig, betænksom, fræk, optimistisk, sjov og så mange andre dejlige ting, man overhovedet kunne tænke sig.  Han er helt speciel. Og så ser også godt ud og er meget, meget charmerende. Han er en ener, slutter hun af.

LÆS OGSÅ: Steffan og 'diva'-baben flytter sammen

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.