Jeppe Risager fortryder deltagelse i reality-tv

Selvom Jeppe Risager er et naturtalent på skærmen, så kan han godt fortryde, at han valgte at gå reality-vejen i sin tid.

Jeppe Risager er efterhånden toppen af poppen, når det kommer til reality-tv. Han har medvirket i tre sæsoner af 'Ex on the beach', og i den seneste sæson blev han kronet som kongen af programmet.

Men til trods for sin popularitet på skærmen, så kan Jeppe godt forestille sig et helt andet liv uden al opmærksomheden.

- Jeg tror godt, at jeg kan fortryde, at jeg lavede tv i sin tid, for jeg kan godt forestille mig et andet liv, hvor jeg gjorde nogle andre ting, fortæller Jeppe i Realityportalens serie 'Realityhjørnet', som du kan se øverst i artiklen.

- Jeg kunne godt forestille mig, at jeg havde et andet take på livet. At jeg havde fokus på noget andet. For jeg synes, der er ting, der er vigtigere end mig, der er fjollet på tv. Ikke fordi det ikke er sjovt, men det betyder jo ikke noget at være kendt, uddyber reality-stjernen.

LÆS OGSÅ: Marco ramt på psyken: Flytter fra Danmark

Jeppe har nemlig mange idéer om, hvad han ellers kunne have brugt tiden på, hvis ikke den var gået med tv-optagelser i Caribien eller reality-fester i Danmark.

- Hvis jeg ikke havde valgt at lave tv, så tror jeg, at jeg havde haft masser af tid til at fokusere på andre ting, jeg godt kunne lide. Så ville jeg nok være blevet ved med at gå til kampsport. Så havde jeg nok fået nogle andre interesser, forklarer Jeppe.

LÆS OGSÅ: Reality-stjerne gravid for fjerde gang

Jeppe afslutter dog med, at han til trods for sine forestillinger om et andet liv stadig foretrækker livet som reality-stjerne.

- Jeg er glad for alt det tv, jeg har lavet, og jeg tror da også, der er mere i kikkerten, fortæller Jeppe. Du kan læse mere om, hvad det er, Jeppe har i kikkerten, her.

LÆS OGSÅ: Amalie om Mikkels dom: Det er ubehageligt

Ekspert hos Realityportalen

Er du glad for, at Jeppe valgte at gå reality-vejen? Så kan du se meget mere til ham her på Realityportalen. Han er nemlig vores helt egen reality-ekspert, og han er vært på Realityportalens serie 'Realityhjørnet'. Du kan se alle tidligere afsnit her:

AFSNIT 1: Værterne Jeppe og Marco varmer op til ‘Paradise’

AFSNIT 2: Værterne Jeppe og Dolken får besøg af Zilas

AFSNIT 3: Værterne Jeppe og Dolken får besøg af Louise Hjort

AFSNIT 4: Værterne Jeppe og Ulven Peter får besøg af Sejr

AFSNIT 5: Værten Jeppe får besøg af Damien og Sidsel

REALITYHJØRNET SPECIAL: Værten Jeppe får besøg af kæresteparret Sidsel og Kristian

AFSNIT 6: Værterne Jeppe og Sinan får besøg af Titania

REALITYHJØRNET SPECIEL: Jeppe og Jonas fortæller om den hårde virkelighed som reality-stjerner

REALITYHJØRNET EKSTRA: Jeppe afslører tv-planer