Jeppe Risager afslører tv-planer

Den garvede reality-stjerne løfter sløret for sine kommende tv-planer, og han fortæller om de skrottede tv-planer, der aldrig blev til virkelighed

Jeppe Risager har efterhånden opbygget sig noget af et CV inden for reality. Senest medvirkede han for tredje gang i datingprogrammet 'Ex on the beach'. Men nu løfter Jeppe sløret for, at CV'et snart bliver udvidet.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-deltager taler ud: Jeg passede ikke ind

- I 2023 kan det godt se ud som om, at Jeppe muligvis er tilbage. Hvad det helt præcist er, kan jeg ikke sige, men jeg kan sige, at der ligger et tilbud, der er mere reality-agtigt og tæt på det, jeg allerede har lavet. Og så er der noget andet, jeg måske skal lave, som er mere reportage-arbejde, hvor jeg skal være vært, fortæller Jeppe i det seneste afsnit af Realityportalens serie 'Realityhjørnet' og fortsætter:

- Det bliver rigtig spændende. Det er i det nye år, at vi måske får lov til at se det. Lige så snart, jeg ved mere, så er Realityportalen de første, der får det af vide.

LÆS OGSÅ: Silas og Nicolai er blevet gift: Brudevalsen sprang vi over

Jeppe har tidligere fortalt om nogle helt andre tv-planer, der dog aldrig nåede frem til de danske skærme.

- Vi skulle have lavet 'Just Tattoo of Us' på et tidspunkt. Programmet kørte i Storbritannien og USA på MTV. Det var tæt på at komme til Danmark, og der skulle jeg have været vært, forklarer han.

LÆS OGSÅ: UPS! Elvira i stor brøler

Reality-programmet går ud på, at to deltagere, der kender hinanden i forvejen, skal vælge hinandens tatoveringer, og det er først, efter tatoveringerne er færdige, at deltagerne må se dem.

Jeppe forstår godt, hvorfor programmet alligevel ikke blev produceret i en dansk udgave.

- Jeg tror lige, at det var en krads nok idé. Den var ikke gået i dag, tror jeg. Jeg tror heller ikke, at man må længere. Det er jo stoppet lidt derovre. Men det er fandme sjovt. Dét er reality, griner han.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-deltagere klar til 'Robinson'

Du kan se hele afsnittet af 'Realityhjørnet' herunder, hvor Jeppe og Jonas Gauhl taler om bagsiden af at være reality-stjerne.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Derfor havde Titania ikke sex med Sejr inde på hotellet