Jens Werners kongelige fortid: Betænksomme Benedikte

Jens Werner var meget rørt over prinsessens gestus.

I midten af 1990’erne var Jens Werner i en periode chauffør i kongehuset, og det er en tid han husker tilbage på med stor glæde.

I sin erindringsbog, "Dansen blev min redning", fortæller han anekdoter fra tiden, og hvordan han underviste først prins Joachim og grevinde Alexandra i brudevals og siden også kronprinsparret.

LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Jonas afslører: Hun er min yndling

– Jeg kørte en del for prinsesse Benedikte. Jeg arbejdede også den dag min morfar døde. Når hun satte sig ind i bilen spurgte hun altid: ”Hvordan går det, Werner?”. Ærligt svarede jeg: ”Tak, deres kongelige højhed. Jeg er lidt trist i dag, fordi min morfar er død. Men ikke mere om det.” På vej hjem til Fredensborg sagde hun: ”Vent lige et øjeblik, når De har sat mig af”. Så kom der en livrist ud. ”Werner, tag bare hjem. Hvis der bliver mere, så kører jeg”, fortæller Jens Werner til HER&NU.

(Foto: Peter Hauerbach)
(Foto: Peter Hauerbach)

LÆS OGSÅ: Reality-fyr har fundet kærligheden

- Prinsesse Benedikte havde sørget for, at jeg kunne tage hjem til min familie og være sammen med dem. Jeg tudede på vej hjem. Jeg var ked af, at min morfar var væk, men jeg var også rørt over hendes gestus. Det havde hun slet ikke behøvet, lyder det taknemmeligt fra den mangeårige "Vild med dans"-dommer.