Umut og Jenna i 'Vild med dans' (Foto: Bo Nymann)
Umut og Jenna i 'Vild med dans' (Foto: Bo Nymann)

Jenna afslører sandheden bag 'Vild med dans'-exit

Jenna Bagge var lige så meget i chok som 'Vild med dans'-seerne, da hendes tidligere dansepartner Umut pludselig ønskede at trække sig fra 'Vild med dans'.

I aften er der premiere på den 10. sæson af 'Til middag hos', og her er skuespiller Peter Mygind, svømmer Jeanette Ottesen og direktør for Nationalmuseet, Rane Willerslev, kommet på besøg hos 'Vild med dans'-danser Jenna Bagge.

I den anledning åbner Jenna op om hende og tv-kokken Umut Sakaryas noget chokerende exit i 'Vild med dans' sidste sæson.

- Jeg tror sådan lidt, at der hvert år faktisk er én, hvor folk føler, at de kommer lidt for langt, starter Jenna sin forklaring.

Peter Mygind, Rane Willerslev og Jeanette Ottesen 'Til middag hos' Jenna Bagge

Peter Mygind, Rane Willerslev, Jenna Bagge og Jeanette Ottesen i 'Til middag hos' første program (Foto: NENT Group)
Peter Mygind, Rane Willerslev, Jenna Bagge og Jeanette Ottesen i 'Til middag hos' første program (Foto: NENT Group)

LÆS OGSÅ: Underrettet til kommunen af Ditlev: Jeg føler mig stukket i ryggen

En knækket Umut

I sidste sæson af 'Vild med dans' fik Umut og Jenna nemlig i den grad skilt vandene. Hver gang blev Umut og Jenna rangeret nederst hos dommerbordet for deres danse, men hos seerne var de vildt populære, og den popularitet bragte dem videre uge efter uge i dansekonkurrencen. Ikke mindst blev Umut både elsket og hadet for sine skæve kommentarer og små finurlige stunts som at tage flæskesvær op af brystlommen og spise det efter en dans.

- Man skal huske at sige fra, når noget bliver for meget, og man er ved at knække midt over. Derfor har jeg valgt at trække mig fra 'Vild med dans'. De negative kommentarer på de sociale medier er simpelthen gået hen og blevet for meget for mig, forklarede Umut dengang og understregede, at det var angrebene på hans restaurant Guldkroen, der fik bægeret til at flyde endeligt over.

Herunder kan du se Umut forkæle sin tidligere dansepartner Jenna med klassisk dansk mad på sin restaurant Guldkroen

Umut driver til daglig restaurant Guldkroen. Her serverer han sin klassiske danske mad til 'Vild med dans'-partneren Jenna Bagge (Foto: Peter Hauerbach)
Umut driver til daglig restaurant Guldkroen. Her serverer han sin klassiske danske mad til 'Vild med dans'-partneren Jenna Bagge (Foto: Peter Hauerbach)

LÆS OGSÅ: WOW: Se traileren for Danmarks nye realityprogram her

"Selvfølgelig kan han ikke danse!"

Jenna fortæller også i aftenens 'Til middag hos', at selvom der bestemt også var positiv opbakning, så var hun heller ikke blind for de mange negative kommentarer, der også kom danseparrets vej.

- Der var også mange, der skrev alt muligt med, at vi lignede nogle idioter eller nogle klovne, eller vi skulle bare ud, forklarer Jenna, der dog blot himlede med øjnene af den massive kritik:

- Det er et program, hvor man har sagt, man ikke kan danse og er nybegynder, så det kan da ikke komme bag på folk! Så jeg synes, det blev lidt dumt, at folk gik så meget op i det. Umut har aldrig lovet nogen, at han kan danse, han er kok, så selvfølgelig kan han ikke danse, forklarer hun.

Umut var vild med at klæde sig ud og underholde i 'Vild med dans', men de negative kommentarer blev for meget

Umut Sakarya & Jenna Bagge i en jive i 'Vild med dans' (Foto: Anthon Unger).
Umut Sakarya & Jenna Bagge i en jive i 'Vild med dans' (Foto: Anthon Unger).

LÆS OGSÅ: Gunnvør om drama i ’Forsidefruer’: Jeg har lært at acceptere det

Forstod det ikke

Ligesom det kom som et chok for 'Vild med dans'-seerne, så havde Jenna heller ikke selv forudset, at Umut pludselig skulle ønske at trække sig fra dansekonkurrencen.

- Jeg følte faktisk, at vi havde det ret godt sammen. Der var mega godt humør den uge. Så er vi til træning, og så sad han og læste, og så læste han en eller anden besked, og så kunne jeg godt se, at han blev rigtig ked af det. Og så tog han hjem, forklarer Jenna.

- Så den næste dag, så fik jeg bare at vide, at der skulle være et møde, og så sad jeg ligesom bare og ventede lidt på det svar, og så torsdag morgen så var det dét. Jeg forstod det ikke helt, sådan hvad det lige var, der helt var sket lige her, fordi det havde været der hele tiden, det der med at folk synes, vi skulle ud.

Umut og Jenna nåede med til 'Vild med dans knækker cancer'-showet, før de trak sig

Umut & Jennas sidste dans blev en pasodoble til 'Vild med dans knækker cancer' (Foto: James Thisted).
Umut & Jennas sidste dans blev en pasodoble til 'Vild med dans knækker cancer' (Foto: James Thisted).

LÆS OGSÅ: Fie Laursen nyder livet i Spanien, og hun er ikke alene

Ville have gjort det anderledes

Jenna trak sig derfor tilbage og ønskede ikke at kommentere på danseparrets exit fra konkurrencen, fordi hun ikke helt forstod det og ikke mindst var uforstående overfor måden, det blev gjort på.

- Jeg ville have gjort det på en anden måde, men jeg ved, at Umut overhovedet ikke gjorde det for at være træls eller ond eller gøre mig ked af det, så jeg tænker, at han gjorde det på den måde, han syntes var bedst, lyder det fra Jenna.

Herunder kan du se klippet, hvor Jenna åbner op om hende og Umuts exit i 'Vild med dans'

LÆS OGSÅ: Jonass er ude: Teitur går solo

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne er blevet far