Jeanette og Julian: Hårdt at være kærester

I starten var det hårdt for årets Paradise-par at være kærester I offentligheden, men nu har de vænnet sig til det.

Der gik ikke lang tid i årets ‘Paradise Hotel’, før Jeanette blev lun på Julian, og kort tid efter fandt de to sammen. Derfor var de to også ekstra meget i mediernes og fansenes søgelys, da programmet blev sendt, og det var hårdt erkender ‘Paradise’-finalisen.

- At være kærester i offenligheden , var SÅÅÅ svært i starten!! Men nu er det blevet en hel del lettere, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: Amalie bliver slæbt i retten

Snakker om børn

Og der går super godt mellem hende og Julian, forsikrer hun os om. Faktisk går det så godt, at de to lige er flyttet i en lejlighed sammen.

- Det går rigtig godt imellem Julian og jeg, det kan faktisk ikke gå bedre. Som sagt er vi lige flyttet sammen. Og så snakker vi også lidt om børn, meeen det venter vi lidt med endnu, fortæller Jeanette.

Og sommeren skal hun bare bruge på at slappe af ovenpå flytningen sammen med Julian, og så skal de to også på ferie.

LÆS OGSÅ: Paradise-Sebastian er ude med riven

Skal lave mere tv

Jeanette nåede som bekendt finalen i ‘Paradise Hotel’, men det blev kæresten Julian, der løb med sejren. Helt tomhændet gik Jeanette dog ikke derfra, hun fik nemlig en hest af Julian, da han fik udbetalt præmiesummen på 225.000 kroner.

- det går super godt med min hest, som jeg har fået af Julian, den er blevet så god!!!! jeg er så glad for den, siger Jeanette, som dog må undvære hesten i lejligheden – den går på sommergræs på Sydsjælland.

Men der er nu også nok at se til for Paradisoen. Hun har nemlig også mere tv i støbeskeen, hun må bare ikke afsløre, hvad det er for noget tv, så vi må vente spændt. Men hun forsikrer os om, at fansene ikke behøver vente særlig lang tid, før hun igen indtager skærmen.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.