Foto: TV3/Lemche & Serup
Foto: TV3/Lemche & Serup

Jeanette er gået fra Julian

Rygter om utroskab er årsagen til, at ’Paradise’-parret Julian og Jeanette er gået fra hinanden. Men parret har to forskellige sider af sagen.

Det var i 'Paradise Hotel sæson 8', at Julian og Jeanette fik øjnene op for hinanden og fandt sammen. Men nu er rygter om utroskab årsagen til, at 'Paradise'-parret er gået fra hinanden.

- Julian har været mig utro, så jeg har lige slået op med ham. Men han benægter selvfølgelig, siger Jeanette til Realityportalen.dk.

'Jeg har ikke været utro'

Men ifølge Julian har han ikke været Jeanette utro.

- Jeanette siger til folk, at jeg har været hende utro, fordi det er den letteste måde at få mig forhadt af alle, siger Julian og fortsætter:

- Hun havde slået op. Jeg var ked af det og tog i byen for at tænke på noget andet. Der var nogle piger, som spurgte, om jeg ville kysse. Jeg sagde selvfølgelig nej, men de fik et kys på kinden. Jeg dansede med dem, men ikke på nogen seksuel måde. Vi tog hjem i en taxa. Jeg satte dem af ved Glostrup, og så kørte jeg hjem. Jeg lavede ikke noget og har aldrig lavet noget, siger Julian.

-Jeg skammer mig over situationen, men det var et kindkys, værre var det ikke.

LÆS OGSÅ: Paradise-brud: Jeanette og Julian er gået fra hinanden

Smadret xboks og klippet tøj i stykker

’Paradise’-parret bor under samme tag sammen med eks-paradisoen, Sascha, som også var med i sæson 8. Men det er kun et spørgsmål om tid, før Julian flytter ud.

- Sascha og jeg beholder lejligheden. Der er totalt drama, og vi er pisse uvenner allesammen, undtagen mig og Sascha selvfølgelig. Jeg har smadret hans xboks og klippet alt hans tøj i stykker. Hævnen er sød, slutter Jeanette.

Det er ikke første gang, at parret er gået fra hinanden. I december gik de fra hinanden i en kort periode.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.