Foto: TV3
Foto: TV3

Jeanette er en 'Diva' bangebuks

Det kræver sin diva at leve en måned i en jungle - og det måtte Jeanette erkende.

Fest, kulørte drinks og swimmingpool finder man ikke i Ecuadors jungle, men derimod på 'Paradise Hotel' i Mexico. Og den omvæltning krævede, at den smukke paradiso, Jeanette, fik testet sine personlige styrker - med den erkendelse, at mange af hendes personlige styrker måske ikke lige passer ind i jungleterrænet.

- Jeg var jo bange for ALT dernede. Jeg er bange for mørke, jeg er bange for kryb, og jeg hader bakterier! Jeg er ikke vant til at gøre noget selv, jeg plejer jo bare at få folk til at gøre det for mig, tilstår Jeanette over for Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: 'Diva'-Sidney: Blondine-holdet er lort

Bangebuksen bliver sejere

Derfor var det ikke altid lige let for den smukke blondine at klare sig igennem en måneds ophold i den ecuadorianske jungle. Men trods sine mange ulemper, så mener Jeanette dog stadig, at hun har en stor, og meget vigtig, personlig styrke.

- Jeg er en meget målbevidst person. Så når jeg sætter mig et mål, så vil jeg også nå det, slår hun fast.

Og derfor har hun også overvundet en række udfordringer i denne sæson af ’Divaer i junglen’ - og det har uden tvivl været med til at styrke hendes personlighed.

- Jeg lærte en del om mig selv, og at jeg faktisk kan mere, end hvad jeg selv tror. Jeg tog foreksempel udfordringen op, hvor vi skal spise alle de der klamme dyr. Jeg gjorde det sgu, fortæller en stolt Jeanette til Realityportalen.dk og fortsætter:

- Jeg synes selv, at jeg godt kan klappe mig selv på skulderen.

Måske er Jeanette lidt af en bangebuks, men alligevel er hun stolt over at have overlevet en måneds ophold i junglen, hvor hun ifølge sig selv stadig formåede at opretholde ’the diva style.’

http://www.youtube.com/watch?v=q_qXt5qeUJo

LÆS OGSÅ: 'Diva'-Patrick: Jeg vil vinde!

Se 'Divaer i junglen' hver mandag klokken 21:00 på TV3.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.