Jasmin taler ud om stor hemmelighed: Min dybeste smerte

Det har ikke været nemt for Jasmin at afsløre sin dybeste hemmelighed.

Jasmin Victoria har i noget tid båret på en forfærdelig hemmelighed, som hun afslører i det nyeste afsnit af 'Bro & Jasmin'. For noget tid siden mistede nemlig sin mor.

LÆS OGSÅ: Bro bekræfter: Er ikke sammen med Jasmin længere

- Der er ikke mange, der ved det, fordi det var og er ømt for mig. Jeg tror, det er fordi, jeg er så lukket, at det er svært for mig at åbne op, forklarer Jasmin i afsnittet og fortsætter:

- Det er min dybeste smerte og var min dybeste hemmelighed, fordi det var min tætteste og min sikkerhed, det var min mor. Så det er virkelig ømt for mig.

LÆS OGSÅ: Medina har født: Mor til to

Da Jasmin mødte Kevin, var hendes mor lige gået bort. Derfor følte hun sig også nødsaget til at fortælle ham om sitlivs krise.

- Jeg rejser på ferie, hvor Kevin tager med, lige efter vi har mødt hinanden. Og den ferie var betalt af min mor, så Kevin skulle lige vide, inden jeg tog afsted, at jeg lige havde mistet min mor. Og det var derfor, jeg også skulle afsted.

LÆS OGSÅ: Tessie afslører kønnet

Vil hjælpe andre

Til dagligt læser Jasmin til sygeplejerske og har i afsnittet netop fået at vide, at hun skal arbejde på Rigshospitalets kræftafdeling som led i sin uddannelse.

- Jeg har en lærer, som synes, det er for hurtigt at sætte mig på kræftafdelingen, men jeg føler også, der er en grund til, at jeg er sat der, forklarer Jasmin og fortsætter:

- Jeg har også brug for at være én af dem, jeg manglede, da jeg stod i samme situation, afslutter hun.

Du kan se det nyeste afsnit af 'Bro & Jasmin' på Discovery+.

LÆS OGSÅ: Karoline ude af ‘Ex on the beach’: Jeg havde det psykisk dårligt