Jasmin psykisk ramt efter 'Paradise'

Opholdet i Mexico var en hård omgang for 'Paradise'-baben. I dag er hun stadig ikke kommet helt til kræfter efter deltagelsen.

Selvom man lever under en strålende sol, med drinks i kandevis og får maden serveret, så er det altså ikke ren og skær afslapning af være med i 'Paradise Hotel'.

Det har Jasmin Victoria mærket, og selv i dag er hun stadig ved at lande efter alt det, hun tilbage i januar oplevede i Mexico.

LÆS OGSÅ: 'Luksusfælden'-deltager: Eksperterne undskyldte bagefter

- Det overraskede mig, hvor hårdt det var for ens psyke. Jeg synes, det var hårdt at være med. Altså det var også mega fedt, men der var mange ting, som man hele tiden skulle tænke over. Der var ikke rigtig mulighed for bare at slappe helt af bare en enkelt dag, siger den 22-årige babe til Realityportalen.

Fortryder nogle valg

Hun mærkede også, at i takt med at kræfterne slap en smule op, tog hun nogle valg, som hun ikke ville have taget, hvis hun havde været mindre presset.

LÆS OGSÅ: Trine indrømmer den virkelige grund: Derfor gik vi fra hinanden

- Jeg synes, man kan miste sig selv en lille smule i 'Paradise', fordi det bare er tough. Det gør, at man reagerer anderledes i nogle situationer, fordi man bare er lidt presset, drak i går og ikke lige har fået sovet. Men man kan jo ikke gøre det om, siger hun.

Derfor var Jasmin lettet, da hun igen var tilbage på dansk jord. Hun skulle egentlig været begyndt på sit studie efter hjemkomsten, men hun har valgt at søge ind med opstart på den anden side af sommeren, da hun stadig føler sig træt og brugt efter turen.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-Philip fortryder deltagelsen: Derfor ville jeg bare gerne hjem

Hun er dog klar til at genopleve det hele og skal helt klart følge med, når sæsonen bliver vist.

- Men jeg har det lidt ambivalent med at skulle se mig selv i programmet. Jeg synes, der skete sindssygt meget på kort tid. Så det bliver spændende at se, hvordan det udfolder sig, siger hun.

Og når Jasmin én gang for alle har fundet sig selv igen, så kunne hun da godt nappe en tur mere. Om det så skulle være 'Paradise' eller et andet realityprogram, er hun ikke sikker på.

LÆS OGSÅ: UH! Umut og kæresten deler glædelig nyhed