Jasmin glæder sig til fest: Hurra for farfar

Lille Jasmin har en stor plads i sin farfars hjerte.

Håret er blevet lidt mere hvidt i toppen, men ellers er det ikke til at se på dansktopstjernen Richard Ragnvald, at han onsdags kunne sætte 75 lys i lagkagen og fejre det med familie og venner på en restaurant i Aarhus.

LÆS OGSÅ: Jeg skreg af smerte: ‘X Factor’-stjerne mistede to kropsdele i arbejdsulykke

Artiklen fortsætter under videoen fra Silas Holst og Nicolais bryllup…

– Så længe jeg er frisk, rask og rørig, så betyder alderen ikke noget for mig. Det er fantastisk, at jeg stadig kan tage ud at synge. I år har jeg indtil videre haft 70 jobs, og alene i juni havde jeg 28, så jeg klager ikke. Og jeg er sikker på, at det er med til at holde mig frisk og i gang, fortæller Richard Ragnvald, da HER&NU kigger forbi med en kagemand.

Richard har fundet billeder frem fra nogle af de fødselsdage, som har betydet mest for ham.

LÆS OGSÅ: Surprise ved Silas’ bryllup: Se hvem der kom

– Jeg har haft så mange fantastiske fødselsdage, og jeg er klar på mange flere.

Æresgæsten ved Richards fødselsdagsfest er barnebarnet, fireårige Jasmin, som er et af lyspunkterne i Richard og hustruen Vibekes liv.

For Richard betyder det masser af motion at skulle fare rundt efter en fireårig, hvad enten det er på cykel, traktor eller en tur i poolen.

– Jasmin betyder så meget for mig, og hun giver så meget kærlighed. Det er helt utroligt, siger den stolte farfar helt bevæget. Hvad ønsker man sig, når en afholdt sanger bliver 75 år?

LÆS OGSÅ: Prins Joachims gensyn med lam Jason Watt: Besøgte ham på hospitalet

– Jeg har jo alt, så jeg ønsker mig fortsat bare et godt helbred. Hvis man ikke har et godt helbred, så kan alt andet være fuldstændigt lige meget. Jeg kommer jo meget rundt på plejehjem for at optræde, og mange af dem, jeg synger for, er jo ikke engang nær så gamle som jeg er, konstaterer Richard, som mistede sin elskede søster Jytte for en måned siden. Hun blev 82 år.

LÆS OGSÅ: Her er den nye ‘Vild med dans’-vært 

– Så sent som i dag blev jeg engageret til en dames 80-års fødselsdag, og jeg tænkte: ”Nå, det er jo en ældre dame”.

Men det er jo ikke så meget ældre end mig, siger Richard og skærer kagemanden ud sammen med Jasmin.

Og bare Jasmin er med, så bliver det en god fødselsdag.