Bro og Jasmin.  Foto: Janus Nielsen
Bro og Jasmin. Foto: Janus Nielsen

Jasmin afslører: Derfor ville jeg ikke flytte sammen med Kevin

Jasmin har ikke været helt tilfreds med årsagen til, at Kevin ønskede at flytte sammen med hende.

Der skulle ikke gå mere end en uge fra Jasmin Victoria og Kevin Andreasen startede deres forhold, til de tog på ferie sammen. Lige så hurtige har de ikke været, når det kommer til at dele bopæl - og det er der en grund til, på trods af, at det er ønsket fra dem begge.

Artiklen fortsætter under videoen, af Lise Baastrups bryllup...

LÆS OGSÅ: Skiftede mening: Derfor hedder vores datter Lelou

- Jeg havde måske den tanke, at hvis hun nu boede sammen med mig, ville jeg ikke gøre de ting, som jeg gjorde - tage ud og drikke og sådan noget, fortæller den danske popstjerne Bro (Kevin red.) i parrets nye program 'Bro & Jasmin'.

LÆS OGSÅ: Robert Hansen efter afvænning: Afslører ny kæreste

Jasmin oplevede tidligt i forholdet, at Kevins liv var præget af mange fester og ikke mindst et stort alkoholindtag. Kevin, som har ønsket at skære ned på det, så en løsning på problemet - nemlig at Jasmin flyttede ind. Dog var denne årsag til at flytte sammen den helt forkerte for Jasmin.

LÆS OGSÅ: Løj om hjernetumor: Ville ikke skabe drama 

-  Det blev lidt shaky for mig, så jeg syntes, at det var svært og bare tage det som om, at min kæreste spurgte, om vi skulle flytte sammen, for det var på det forkerte grundlag, fortæller Jasmin og fortsætter:

- Jeg ville da ønske, at det var anderledes i forhold til at flytte sammen. At det var lidt mere stabilt og normalt, og at Kevin gerne ville bo med mig, fordi han elskede, at jeg var der og ikke, fordi det så gjorde, at han ikke glemte, at jeg var der, fortæller den tidligere 'Paradise'-babe, derfor har hun haft svært ved at sige sin egen lejlighed op og flytte ind i Kevins, som ellers er planen.

LÆS OGSÅ: 'Ex on the Beach'-Regitze afslører: Jeg følte mig ensom

Se klippet nedenunder, hvor Kevin og Jasmin taler om at flytte sammen. Se hele afsnittet på Discovery+.