(Foto: Bo Nymann)
(Foto: Bo Nymann)

Janus tilset af læge: Så galt står det til

Janus er ærgerlig over, at en skade blev slutningen på hans eventyr i 'Vild med dans'.

Janus Bakrawi og Karina Frimodt har trukket sig fra 'Vild med dans' konkurrencen, det skyldes, at Janus slog læggen til generalprøven forinden aftenens show. Nu er Janus blevet tilset af en læge.

- Lægen har nu tilset Janus og konstateret, at det er en kraftig fibersprængning i læggen, som bare skal have ro, siger Thomas Strøbech Underholdningsredaktør på TV 2.

LÆS OGSÅ: Mie og Wafande forklarer: Venskabet har udviklet sig

Janus er ufattelig trist over at måtte udgå af 'Vild med dans'.

- Jeg havde glædet mig til at danse i aften og forhåbentlig komme videre, men jeg kan lige nu ikke støtte på mit ben, så det er umuligt for mig at danse. Jeg har fået en kraftig fibersprængning i læggen, som nu skal have ro, fortæller Janus i en pressemeddelelse og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Derfor takkede Helle Thorning-Schmidt nej til 'Vild med dans'

- Jeg er så glad for, at vi nåede så langt, det har været en fantastisk rejse. Tusind tak til alle jer, der har støttet og heppet på os - det betyder enormt meget! Og ikke mindst kæmpe tak til Karina for en masse dansetimer, tålmodighed og læring. Hun har været en fantastisk dansepartner, som jeg har nydt hvert et øjeblik at danse med.

LÆS OGSÅ: Silas bakkes ikke op af tidligere dansepartner

Ligesom Janus er Karina også ærgerlig.

- Jeg er så ked af, at det skulle ende på denne måde. En skade kan man ikke gøre for, men det er virkelig en flad fornemmelse at udgå på den måde. Jeg ville meget hellere udgå, fordi man er stemt ud, så har man trods alt gjort alt hvad man kunne, fortæller Karina i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Jeg synes det er så ærgerligt, for Janus har jo gjort det så sindssygt godt, og han ville så gerne gøre det perfekt hver fredag. Jeg har nydt timerne sammen med ham, og jeg er så glad for at have lært ham at kende, og jeg er dybt dybt imponeret over, at hans performergen altid havde en ekstra knap i vores danse fredag kl. 20, men jeg er også glad for, at folk fik set hvor sød, rolig og ærlig Janus er.

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Janus Bakrawi (@janusbakrawi)