Janni og Karsten fejrer med Susan og Christian: Fælles bryllupsdag

De to par er med et års mellemrum blevet gift den 9. april og fejrer nu bryllupsdag sammen.

Janni Ree og Susan Astani bliver fejret efter alle kunstens regler af deres ægtemænd, Karsten Ree og Christian Kjær, når de i dag har bryllupsdag.

Janni, 52, og Karsten, 76, tager til Frankrig, hvor de skal tilbringe et par dage hos Susan, 50, og Christian, 78, i Kjær-familiens nye hus i Cannes, men allerede sidste torsdag tog de to jetsetpar forskud på glæderne.

LÆS OGSÅ: Tidligere sportsstjerne afslører graviditet

HER&NU overraskede dem med en bryllupskage, mens de med champagne varmede op til Axel Juhl-Jørgensens 90-års fødselsdag, som de samme aften skulle afsted til.

– Vi er begge blevet gift den 9. april. Det er da morsomt, at det er samme dag. Jeg vidste slet ikke, det skulle være min bryllupsdag, for Karsten overraskede mig med at sige, at nu skulle vi på rådhuset, fortæller Janni, der sagde ja til Karsten på Rudersdal Rådhus i 2015, mens Susan blev viet til Christian i Vestindien året før.

LÆS OGSÅ: Julie Zangenberg melder ud: Det er slut

– Jeg vidste heller ikke, jeg skulle giftes. Jo, Christian havde friet, men vi skulle bare holde ferie på Christians ø, Great Saint James, sammen med prins Henrik, og så endte vi med at gifte os med prinsen som vidne. Det var så romantisk, fortæller Susan om den store dag.

At de to par får en morsom ferie sammen i Sydfrankrig, er der ingen tvivl om. Ree rynkede en smule på næsen over den flaske rosé fra prins Henriks vingård, som Christian Kjær havde med som værtsgave.

LÆS OGSÅ: WOW: Så meget kostede Fie Laursens babyshower

– Det er jo rævepis, lød den bramfri dom.

– Nej, den er god, understregede Kjær og forklarede om Cayx-vinene, at roséen og hvidvinen kunne drikkes med det samme, mens rødvinen skulle ligge 10 år.

– Men du er for fedtet til at gemme den 10 år, gnæggede Christian Kjær til Karsten Ree med et glimt i øjet.