Janni & Karsten vender tilbage

Foråret byder på mange flere guldkort fra Karsten Ree og Janni Mathorne, som kæmper videre for kærligheden på tv.

Den famøse reportageserie om milliardæren Karsten Ree og Oddset-pigen Janni Mathorne fortsætter til foråret. De vender nemlig tilbage tilbage på Kanal 5 i en fortsættelse af reality-serien 'Janni og Karsten – kærligheden mod alle odds'.

Så hvis man er vild med store armbevægelser, sjove udtalelser som "du kan få en flise" og komiske oplevelser på første klasse, så kan man godt begynde at glæde sig til foråret - det gør vi i hvert fald.

LÆS OGSÅ: Oddset-Janni: Min dom har bragt Karsten og jeg tættere sammen

Janni ude af fængsel og tilbage i "virkeligheden"

Første sæson sluttede med, at Janni blev efterladt i Horserød Fængsel, hvor hun skulle afsone sin bedrageri-dom. Nu er Janni ude af fængslet, forenet med sin store kærlighed Karsten, og sammen skal de begge finde tilbage til hverdagen igen – som en hverdag nu engang ser ud i det mondæne Vedbæklund, der ligger på den rigtige side af Strandvejen.

Optagelserne er allerede i fuld gang, men da der jo altid sker noget uventet i det umage pars kølvand, vil SBS ikke afsløre for meget endnu, men de lover, at den nye sæson med garanti byder på lige så mange sjove og vilde ting, som den første.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.