James Price om Lisbet Dahls nye job: Det var min idé

Tivolirevyen genopstår i stærkeste holdopstilling.

Nu er der godt nyt til alle, der både elsker revy og Lisbet Dahl.

I sidste uge sprang bomben om, at Tivolirevyen genopstår i juni 2023, og det bliver med Lisbet Dahl i spidsen som både instruktør og spiller.

LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-deltagers forfærdelige fortid: Søster dræbt i Marokko

Ved sin side har hun sin tro væbner gennem flere årtier i Cirkusrevyen, kapelmester og komponist James Price, der blev fyret fra Cirkusrevyen.

Nu afslører James, at det faktisk var ham, som foreslog Lisbet, at de skulle spille revy sammen igen i Tivoli.

– Lisbet havde jo annonceret for to-tre år siden, at hun syntes, det var ved at være på tide at stoppe på Bakken. Så spurgte jeg: ”Nå, men har du så tænkt dig, at du skal pensioneres?”. Så sagde hun: ”Nej, det kan jeg slet ikke finde ud af”. Så sagde jeg: ”Så kunne det måske være sjovt at gå i Tivoli”, og det grinede vi lidt af.

Genkender du Trine fra ‘Landmand søger kærlighed’? Her har du set hende

Da han fandt ud af, at han ikke skulle være med i Cirkusrevyen, ringede han til Lisbet og spurgte: ”Er det så nu, vi går i Tivoli?”, fortæller James Price, 62.

Et par år

Lisbet Dahl er tilbage i topform efter senfølgerne efter corona, som kostede hende den sidste sæson i Cirkusrevyen, og hun glæder sig til at komme i Tivoli.

LÆS OGSÅ: Casper Christensen får ny tv-makker

– Tivoli ville gerne have deres egen revy, og det ville jeg gerne være med til at hjælpe dem med. Og så kan jeg vel klare et par år, eller hvornår jeg bliver gammel. Jeg ved det jo ikke. Og det er svært at spå, siger Lisbet, 76, grinende.

Holdet i Tivolirevyen 2023 er håndplukket af Lisbet, og den første hun ringede til var komikeren Linda P, som elsker revy og har set alle cirkusrevyerne.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde taler ud: Syg kultur

– Når Lisbet ringer, så siger man ja, og for en gangs skyld var jeg ikke gravid. Jeg er kæmpe Cirkusrevy-fan, men Lisbet og Ulf har også været enormt fasttømret derude, så der kunne man godt føle, at man var vennen, der skulle med kæresteparret i byen, siger Linda P., 38.

Artiklen fortsætter under billederne...

Rutineret hold

Ved siden af Lisbet og Linda P. står den garvede komiker Andreas Bo, 55, som har masser af revyerfaring fra tre Cirkusrevyer, samt i revyerne i Nykøbing Falster, Kolding, Køge, Pejsegården i Brædstrup og Aarhus.

LÆS OGSÅ: Efter fire aborter: Tv-kendis har født

Så er der Carsten Svendsen, 43, som har slået sine folder i revyerne i Ganløse, Hjørring, Sønderborg og i år i Cirkusrevyen. Holdets yngste stjerne er Nicolai Jørgensen, 32, som brillierede som Jean de France på Grønnegårds Teatret, har haft en mindre rolle i 'Badehotellet', og lige har været aktuel på TV2 som den unge narkoselæge Frederik i tvserien 'Dag & Nat'.