James Price forlader Cirkusrevyen: Ikke uden Lisbet

I år er det sidste gang, at James Price hælder persillesovs på tallerkenen i revyen.

Traditionen tro stod den i sidste uge på stegt flæsk, personalerevy og stor fest, da Cirkusrevyen fejrede, at de var nået halvvejs igennem årets række af forestillinger.

Kapelmester James Price, 62, kender rutinen og har haft en plads ved bordet i hele 22 sæsoner. Men i år er sidste gang, han hælder persillesovs på tallerkenen i revyen. Til næste år bliver han nemlig skiftet ud.

LÆS OGSÅ: Kronprinsesse Marys kjole-ups

– Det er sådan, vores liv er. Vi er jo sæsonarbejdere. Jeg har bare været ekstremt heldig at blive genengageret i rigtig mange år. Men det betyder stadig ikke, at man er livstidsansat, fortalte en afklaret James til HER&NU.

Det var ikke James’ eget valg at forlade den vante plads på scenen, men han forstår godt, hvorfor skiftet sker netop nu.

LÆS OGSÅ:  På hænder med bar røv

En pakkeløsning

– Toppen er blevet skiftet ud. Lisbet Dahl har forladt revyen, og hun har ellers været instruktør i 34 sæsoner efterhånden, forklarede komponisten og henviser til skuespiller Lisbet Dahl, der grundet sygdom kort før premieren i maj måtte trække sig fra det, der ellers skulle have været hendes sidste sæson i revyen.

LÆS OGSÅ: Povl Dissing er død: Sådan var hans sidste tid

Komponistkongen og revydronningen var nemlig en pakkeløsning.

– Lisbet har jo været grunden til, at jeg sad her, fordi vores samarbejde har været så godt i så mange år. Hun spurgte mig år efter år ”er du med til næste år?”, og jeg svarede altid ”ja tak, gerne”, lød det fra James.

LÆS OGSÅ: Nu er den her: Hyldestsangen til Jonas Vingegaard

James’ afgang markerer et markant skifte, når det til næste år ikke længere er hans fingre, der danser over klaveret og fylder teltet med munter musik.

– Det er en æra, der er forbi. Nu er Ulf Pilgaard også væk. Alting har sin tid, og nu er den periode slut herude. Og så er det fint nok, at man laver et clean cut og siger, at nu kommer der nogle nye. Det er min sidste halvvejsfest her, men til næste år bliver der vel halvvejsfest et andet sted, afsluttede James fortrøstningsfuldt.