James og Lisbet er i julehumør: Vi starter tidligt

I år starten julen tidligt hos James Price og Lisbet Dahl.

For James Price og Lisbet Dahl faldt julen tidligt i år. De to revylegender, der har lavet Cirkusrevyen på Bakken i mange år, skal til sommer lave revy i Tivoli i stedet. Og i den anledning var det makkerparret, der fik lov at tænde det store juletræ i Tivoli i sidste lørdags.

LÆS OGSÅ:’Bachelor’-stjerne tager stor beslutning: Nye fremtidsplaner

– Normalt må vi først begynde med julen 1. december hos mig. Men fordi vi tænder juletræet i dag, og de tre yngste børnebørn er her i Tivoli med deres mor, så må vi godt begynde lidt før. Så i aften, når jeg kommer hjem, hvis ikke jeg er blevet for fuld, så pakker jeg julekasserne ud, som der bliver flere og flere af. Jeg har tre flyttekasser, sagde Lisbet Dahl, 76, med et grin, da HER&NU mødte hende og James i Tivoli.

Tusindvis af mennesker så til, da Lisbet Dahl og James Price tændte juletræet i Tivoli sammen med julemanden. (Foto: Peter Hauerbach)
Tusindvis af mennesker så til, da Lisbet Dahl og James Price tændte juletræet i Tivoli sammen med julemanden. (Foto: Peter Hauerbach)

James Price venter normalt også med det helt store juleshow til midt i december.

– Vi prøver at vente med at gå amok til 14 dage før jul. Så indtil da er der kun lidt småting som en adventskrans. Man bliver lidt træt af det hele, hvis man går og kigger på det i en måned, fortalte den 63-årige kapelmester.

LÆS OGSÅ: Sådan lever Kjeldbjerg under ‘Robinson’

Juleaften er det Lisbet, der står for julemaden hjemme hos hende. Men selvom hun er tålmodig med at lave den, så er det en anden snak, når den skal spises.

– Når vi spiser, går det sindssygt hurtigt, for jeg kan ikke vente med at give gaver. Jeg siger hele tiden, ”Nej, du skal ikke have mere af det der”. De hader mig for det, grinede Lisbet, som dog også kunne afsløre en anden og langt mere stilfærdig juletradition.

LÆS OGSÅ: Loay og Emil afslører: Overtrådte reglerne i ‘Robinson’

– Efter maden sætter vi os ud på trappen, mens to af de andre sørger for at tænde alle stearinlysene på juletræet. Så læser jeg Johannes Møllehaves ”Juleevangeliet” højt. Det passer med, at juletræet er klar, når jeg er færdig med at læse historien, lød det med et smil fra en utålmodig Lisbet.