Kanye West og Kim Kardashian (Foto: All Over Press)
Kanye West og Kim Kardashian (Foto: All Over Press)

Jalousi ødelægger forholdet mellem Kardashian-søskende

Det er ikke kun Kim Kardashian og Kanye West, der har svært ved at enes for tiden.

Det er mindre end en uge siden, det kom frem, at der er knas i ægteskabet mellem Kim Karadshian og Kanye West. Problemerne opstod, fordi Kim valgte at vise sønnen Saint frem på de sociale medier, hvilket Kanye ikke brød sig om. Men det er ikke kun mellem Kim og Kanye, at der er krise i øjeblikket

Parrets søn, Saint West. (Foto: All Over Press)
Parrets søn, Saint West. (Foto: All Over Press)

Parrets datter North er nemlig utrolig jaloux på sin lillebror Saint. Det skriver Radar Online.

- North er utrolig jaloux på Saint, fordi han får alt Kims opmærksomhed lige nu. Hun er et utrolig ulykkeligt barn lige for tiden, og Kim lader bare Kanye tage sig af det, fortæller en kilde tæt på familien til mediet.

LÆS OGSÅ: Rob Kardashian sætter Blac Chyna på plads: Disse vilde regler skal hun følge

Realityserien flopper

Og meget tyder på, at Kim har svært ved at håndtere situationen. Efter Karadashian-familiens realityshow 'Keeping Up With the Kardashians' i sidste uge satte bundrekord i forhold til seertal, har medierne spekuleret i, om Kim bruger den syv måneder gamle Saint til at få mere omtale i medierne.

Den store hype omkring Saint har dog været svær at håndtere for North, som ifølge radaronline opfører sig som en diva, når de har hende med ude.

- I stedet for at hjælpe North med at vænne sig til sin lillebror, så ignorer Kim det. Nu kalder Kim ham (Saint) for 'mors dreng', hvilket får North til at flippe ud, fortæller kilden til mediet.

LÆS OGSÅ: Kim Kardashian er utilfreds med sønnens første ord

LÆS OGSÅ: GALLERI: Se Kardashian-familien FØR de blev superstjerner

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.