Jalousi-drama: Iskold luft mellem Monique og Jasmin

De to 'Paradise'-babes bånd til hinanden så ud til at kunne blive rigtig stærkt, men så tog det hele en drejning. På Jasmin lyder det til, at hun ikke har mere at snakke med Monique om.

Der er gang i den helt vilde junglefest på 'Paradise Hotel', men for to gæster bliver der lagt en dæmper på det hele, da Jasmin konfronterer Monique med et spørgsmål.

- Jeg har nok af veninder, der er jaloux og ser ned på mig, fordi jeg ser ud, som jeg gør. Jeg har ikke behov for flere. Har du snakket om mig bag om mig?

LÆS OGSÅ: Derfor slog Christel og Asbjørn op

Det vil Monique ikke lyve omkring, og derfor svarer hun ja til spørgsmålet.

- Okay. Men så er du ikke noget for mig, lyder det kontant fra 'Paradise'-baben Jasmin, der herefter fortæller, at hun på intet tidspunkt har sagt noget om Monique bag hendes ryg.

LÆS OGSÅ: KÆMPE CHOK: Christel og Asbjørn går fra hinanden

Men Monique føler, at Jasmin har ændret adfærd og er begyndt at lukke hende ude og ikke give hende noget igen, mens Monique selv giver Jasmin sin fulde respekt, troskab og loyalitet. For eksempel har Jasmin ikke henvendt sig til Monique overhovedet i løbet af aftenen på 'Paradise Hotel'.

- Jeg ved ikke, hvorfor jeg ikke har henvendt mig til dig, jeg føler, jeg har været lidt over det hele. Jeg synes, det er svært at nå at snakke med tusinde mennesker, siger Jasmin.

LÆS OGSÅ: Michelle vandt en gave, der er større end de 500.000 kroner

De to paradisoer bliver afbrudt, da Anne Plejdrup kommer og straks kan mærke, at stemningen er meget anspændt, og at begge piger beskylder hinanden for at lyve.

Se skænderiet i klippet herunder. Se hele afsnittet på Viaplay og Viafree.