Jakob Kjeldbjerg og 'Robinson Ekspeditionen' er tilbage i Malaysia, hvor han blev ramt af dengue-feber. (Foto: Janus Nielsen)
Jakob Kjeldbjerg og 'Robinson Ekspeditionen' er tilbage i Malaysia, hvor han blev ramt af dengue-feber. (Foto: Janus Nielsen)

Jakob Kjeldbjerg tæt på at kvitte 'Robinson': Jeg var ikke nervøs

'Robinson Ekspeditionen' er tilbage i Malaysia, hvor ekspeditionslederen i 2010 blev voldsomt ramt af den frygtede dengue-feber.

I 2010 blev han voldsomt ramt af den frygtede Dengue-feber.

LÆS OGSÅ: Iben Hjejle i stor sorg

Artiklen fortsætter under videoen.

I 2010 blev Jakob Kjeldbjerg så voldsomt ramt af dengue-feber, at han faktisk var indstillet på, at han måske ikke kunne fortsætte som ekspeditionsleder i 'Robinson Ekspeditionen'.

Så slemt gik det heldigvis ikke og i den kommende sæson af Danmarks største realityprogram er både han og deltagerne faktisk tilbage i Malaysia, hvor det hele begyndte, og Kjeldbjerg blev så frygteligt syg.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-stjerne skal være far

Og det var selvfølgelig noget af en underlig fornemmelse, fortæller Jakob Kjeldbjerg til Realityportalen.

- Det var et følelsesladet gensyn med Langkawi i Malaysia, hvor årets 'Robinson Ekspeditionen' finder sted. Det var til Langkawi, vi blev flyttet til og genstartede ekspeditionen i 2010 efter at være blevet ramt af dengue-feber i området omkring Besar ud for Mersing, forklarer Jakob Kjeldbjerg.

LÆS OGSÅ: ‘Badehotellet’-stjerne driller statsministeren

Glædeligt gensyn

Dengue-feber giver typisk høj feber, udslæt, hovedpine og muskelsmerter, men kan i de værste tilfælde faktisk være dødelig.

Alligevel var Jakob Kjeldbjerg ikke nervøs over gensynet med Malaysia.

- Nej, jeg var ikke nervøs, da jeg nu er 52 år gammel og har oplevet nok til, at fokus på én bestemt risiko/fare ikke længere giver mening, siger Jakob Kjeldbjerg.

Den 23. sæson af 'Robinson Ekspeditionen' får premiere den 12. september på TV3 og Viaplay.

LÆS OGSÅ: ‘Robinson Ekspeditionen’ er tilbage