Jaguaren Jonas forstår ikke pigernes opmærksomhed

Jonas nedlægger damer på stribe, og det har givet ham kælenavnet "Jaguaren"

Først var der ”Ulven”, så kom ”Ræven”, og nu hersker ”Jaguaren”. 19-årige Jonas er en populær herre hos pigerne på ’Paradise Hotel’, og i den seneste uge har hotellets nye rovdyr nedlagt tre af tøserne. Men han forstår det ikke helt selv.

- Jeg ved ikke faktisk ikke, hvorfor de er så vilde med mig. Jeg tror bare, at jeg bruger alt min charme inde på hotellet, lyder det fra ”Jaguaren” Jonas, som stadig er tilfreds med taktikken om ikke at fortælle pigerne, at han kysser med dem alle.

Jonas (Foto: TV3)
Jonas (Foto: TV3)

- Ja, selvfølgelig synes jeg, at det var en god plan. Hvis jeg gik og råbte højt omkring det, havde der nok været nogen sure og jaloux tøser, og det er jo dem, der skal kyle en ud i sidste ende. Så det havde ikke været smart.

LÆS OGSÅ: Er Jonas den nye ulv på ‘Paradise Hotel’?

LÆS OGSÅ: Frustreret Sandra: Det er ikke min skyld

Æder ulve og ræve

Jonas er yderst tilfreds med sit nye kælenavn, og han føler sig ikke tynget over presset af at være kommet i selskab med de to Birch-brødre, Peter og Kasper.

- Jaguaren er et fedt navn. Det er super sjovt. Jeg havde ikke regnet med det, så jeg grinede min røv i laser, da jeg så det.

- Det forholder sig jo også sådan, at Jaguaren, i min optik, er et majestætisk dyr, der æder ulven og ræven til hver en tid, lyder med et grin fra den selvsikre paradiso.

Om ”Jaguaren” får fanget flere damer, eller om hans plan giver bagslag, kan du se i ’Paradise Hotel’ hver mandag til torsdag kl. 22:00 på TV3.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Nanna: Flirteri gør mig nervøs

LÆS OGSÅ: Kontant Christel: Det kunne ikke have udviklet sig

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.