Jaffer om Bolette: Klar til næste skridt

Jaffer Janjooa var ikke i tvivl, da han blev spurgt ind til sine og kærestens fremtidsplaner.

Det var Bolette Birch, som i 2020 vandt Jaffer Janjooas hjerte i TV2-programmet 'Bachelor', da Jaffer gav sin sidste røde rose til hende på et bjerg i Grækenland. Kærligheden mellem de to er ikke blevet mindre, efter de er kommet hjem til Danmark, og ifølge Jaffer ser den ikke ud til nogensinde at stoppe.

LÆS OGSÅ: Anne og Nikolaj i nyt vildt projekt sammen

Da Realityportalen møder ham til premieren på 'The Batman', får han spørgsmålet, hvorvidt han tror, at han en dag skal ned på knæ foran Bolette, lyder det fra ham:

LÆS OGSÅ: Jackie presset af produktionen: Jeg valgte det ikke selv

- Ja det skal jeg, det regner jeg da med. Jeg skal bare lige have taget mig sammen til det, siger Jaffer og fortsætter:

- Vores forhold udvikler sig i den rigtige retning. Vi tænker meget på fremtiden, og jeg er da også meget sikker på, at Bolette er hende, som jeg skal være sammen med resten af livet. Vi har kigget hinanden i øjnene, og sagt: "Det er os to resten af livet".

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-fyr er blevet gift: Mødtes for et halvt år siden

Drømmer om mere plads

Parret har været kærester i halvandet år og boet sammen i et år i en lille lejlighed på Amager. Men det skal de ikke for evigt, for ifølge Jaffer har de to store drømme.

- Det næste, der skal ske, er, at vi skal meget mere på ferie sammen og måske finde noget nyt og større at bo i, så vi kan boltre os lidt, og så må vi jo se, hvad tiden viser, siger han og fortæller, at drømmerejsen går til Maldiverne.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-deltager klar som ‘Vild med dans’-vært