Stripper-Jackie. (Foto: SBS)
Stripper-Jackie. (Foto: SBS)

Jackie: Jeg er til gadedrenge

I aftenens afsnit af 'Singleliv' fortæller en ærlig Jackie om sine mange hektiske forhold.

Jackies seneste forhold endte som mange andre. Den fantastisk fyr bliver pludselig voldsom og fraværende. Det er sket mange gange før, men den smukke singlepige er ikke i tvivl om, hvorfor det sker.

- Gadedrenge er mere tiltrækkende end en kedelig bankmand. Jeg er nok en type, der gerne vil have lidt action og spænding, siger Jackie til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Ung mor får voldsdom

Det røde hår er farligt 

Jackie er en sprudlende pige, hvilket også afspejles i hendes knaldrøde hår. I afsnittet snakker hun om at farve det mørkt, hvilket hun også ender med at gøre. Men kun for en kort periode.

- Og ja, jeg tiltrækker nok også den type fyre med mit lange røde hår og sprudlende energi. Jeg har prøvet at ændre på mit udseende, men det er slet ikke mig. Mit røde lange hår er stærkt på vej tilbage, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: 'Singleliv'-Jackie: Jeg skal se en fremtid i min fyr

Mr. Perfect skal give modspil

Selv om hun har været uheldig på kærestefronten, har hun langt fra givet op. Og hun er heller ikke i tvivl om, hvilken mand hun skal have.

- Mr. Perfect for mig er en, der giver mig noget. En der giver mig modspil, og samtidig kan håndtere mit indimellem skøre sind. Jeg har det med at tiltrække nogle mænd, der ikke er helt fine i kanten. Eller også er det bare de nemmest at få fat i, griner hun.

Se 'Singleliv' i aften på Kanal 4 klokken 20.00.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.