Fra venstre: Victor, Louise og Asbjørn. Foto: Janus Nielsen.
Fra venstre: Victor, Louise og Asbjørn. Foto: Janus Nielsen.

Iskold luft mellem Louise og Victor: Du var utro!

Victor indrømmer, at han nok ikke fik afsluttet forholdet til sin 'Ex on the Beach'-flamme Louise særlig tydeligt. Men han mener ikke, at han var utro, da de andre damer først kom senere. Derudover er der også drama mellem Mark og Justina.

Vi var mange, der heppede på Louise og Victor, da vi så deres kærlighedshistorie udfolde sig i fjerde sæson af 'Ex on the Beach' og ikke mindst i 'Efter ex', hvor de to meget forskellige, men hengivne realitystjerner tog på dates sammen hjemme i Danmark.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-brødre vender tilbage til skærmen

Siden gik det dog desværre helt skævt for det tidligere par, og i dag er luften mellem dem iskold.

- Vi snakker overhovedet ikke sammen. Det er ikke nogen hemmelighed, at vi sås, da vi kom hjem. Vi var overhovedet ikke kærester, men vi sås. Men han valgte bare at være sammen med en masse piger, uden jeg vidste det og alt muligt. Det fik jeg at vide af hans venner, så jeg har ikke nogen respekt for ham mere, fortæller Louise køligt til Realityportalen og kalder forholdet for et overstået kapitel.

På billedet herunder kan du måske fornemme den pressede stemning mellem Louise og Victor, da de i weekenden begge var til fest hos 'Ex on the Beach'-fællen Nicklaes

Louise og Victor har lidt forskellige versioner af, hvorfor de ikke længere snakker sammen. God stemning var der i hvert fald ikke mellem de tidligere flammer, da de i weekenden var til samme fest hos Nicklaes fra deres sæson af 'Ex on the Beach' (Foto: Janus Nielsen).
Louise og Victor har lidt forskellige versioner af, hvorfor de ikke længere snakker sammen. God stemning var der i hvert fald ikke mellem de tidligere flammer, da de i weekenden var til samme fest hos Nicklaes fra deres sæson af 'Ex on the Beach' (Foto: Janus Nielsen).

LÆS OGSÅ: Droppede ud for ‘Ex on the Beach’: Nu prøver hun igen

Victor: Jeg fatter det ikke!

Victor fortæller også, at han og Louise ikke længere taler sammen, men dog understreger han, at han ikke selv bærer nogen nag overfor Louise.

- Stemningen imellem os er lidt kold, altså vi snakker ikke rigtigt sammen. Vi kan godt være i samme rum, men det er ikke fordi, vi har de lange samtaler. Det gør mig heller ikke noget, det er helt fint, forklarer han.

Dog er han slet ikke enig i Louises beskyldninger om, at han skulle have været hende utro med flere forskellige kvinder.

- Nej, det forstod jeg slet ikke, fordi det var først efter. Så det fatter jeg ikke en skid af, udtaler han.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe om kæresten: Vi holder nok ikke

Dog anerkender Victor, at han måske ikke fik gjort det helt tydeligt nok overfor Louise, at han var videre fra deres forhold dengang.

- Det var mere sådan, hvordan skal man sige det, hvordan skal man gøre det, og så tror jeg bare, den blev kold derfra. Jeg tror, der var lidt mere med hende, end der var med mig. Jeg er ikke så god til alt det der følelser der. Jeg kan ikke lide at gøre folk kede af det, vi prøvede og så var det ikke det, og så bliver det lidt stille, og så lister man stille og roligt ud af bagdøren, forklarer han om, hvordan forholdet stoppede fra hans side af.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen chokerer: Får lavet hele ansigtet om

Mere drama: Justina vs. Mark

Det var bestemt en dramafyldt fjerde sæson af 'Ex on the Beach'. Det betyder selvfølgelig også, at Louise og Victor ikke er de eneste tidligere 'Ex on the Beach'-flirts, der siden hjemkomsten er opstået splid imellem.

LÆS OGSÅ: Realitybabe raser over eget program: Det er ikke fair!

Luften mellem Justina og Mark - der både flirtede og skændtes i den græske luksusvilla og i 'Efter ex' - er nemlig også blevet besnærende kold.

- Efter hjemkomsten, så har mig og Mark jo været sammen, og han har bare været et svin overfor mig. Han lovede mig jo guld og grønne skove, og nærmest at vi skulle til at være kærester, og så ender det så ud med, at efter vi så har været sammen, så var jeg ikke interessant længere. Det er for tarveligt, så jeg vil bare helst undgå ham. Vi snakker ikke sammen overhovedet, forklarer Justina til Realityportalen og tilføjer:

- Han valgte at lægge et billede ud af mig og ham, efter det kom frem, at jeg har fået mig en kæreste, så det så ud som om, at ham og jeg var sammen, og at han gik rundt og savnede det, vi havde. Jeg har unfollowed ham, så jeg så det gennem en venindes telefon, så det var da bare sjovt at gøre.

Selvom luften er kold mellem Justina og Mark, så har Justina og Jonas (Marks bror og Justinas eks, red.) et godt forhold til hinanden i dag (Foto: Janus Nielsen)
Selvom luften er kold mellem Justina og Mark, så har Justina og Jonas (Marks bror og Justinas eks, red.) et godt forhold til hinanden i dag (Foto: Janus Nielsen)

LÆS OGSÅ: GALLERI: Så VILD var Nicklaes’ ‘Ex on the Beach’-fest

Selv om Mark bekræfter, at der har været lidt "beef", som han kalder det, imellem ham og Justina, så ønsker han ikke at sætte mange flere ord på konflikten.

- Jeg har ingen kommentarer. Det er bare ingenting, lyder det fra Mark, der dog mener, at stemningen mellem de tidligere flammer er mere neutral, end den er decideret dårlig.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Mathilde raser: Jeg er ikke realitydeltager!

LÆS OGSÅ: LISTE: De bedste citater fra ‘De unge mødre’