Mieke. (Foto: Kanal 4)
Mieke. (Foto: Kanal 4)

Irriteret ung mor: Det havde jeg ikke i min vildeste fantasi forestillet mig!

'De unge mødre'-deltagerens kæreste kan ikke være med til datterens fødselsdag, og det er hun træt af.

I aftenens afsnit af 'De unge mødre' fejrer Mieke Kuby, at datteren Phoenix fylder tre år. Til bordet under fødselsdagen mangler der dog et vigtigt medlem, for datterens far er nemlig ikke med. Han bor til daglig i London og har gjort det hele parrets forhold, men Mieke kæmper for, at han en dag kan komme til Danmark at bo. Det er dog endnu ikke sket.

- Til at starte med troede jeg jo, at han ville flytte herover, før hun blev født. Og så troede jeg, at han ville flytte herover, før hun blev ét ... og to ... og tre. Jeg havde slet ikke i min vildeste fantasi forestille mig, at han ikke ville være her, efter vores datter var blevet tre år gammel, siger hun i afsnittet og fortæller, at hun selvfølgelig ikke er glad for, at kæresten ikke er der.

- Det er skideirriterende. Det er træls, at han ikke kan være her, men længere er den heller ikke. Det skal nok ske en dag, og den dag det sker, er det den rigtige dag. Jeg har altid lært af min mor, at man skal lade være med at tude over spildt mælk. Vi kan jo ikke gøre noget ved det.

LÆS OGSÅ: Nadia Shila slår hånden af sin mor: Jeg er rasende!

LÆS OGSÅ: Ung mor faldt om: Jeg troede, jeg var døden nær

I videoen herunder kan du høre, hvordan Miekes datter har det med, at hun ikke ser sin far så ofte. Hele afsnittet kan du se klokken 20:00 på Kanal 4 eller allerede nu på DPlay.

LÆS OGSÅ: Deltager raser mod ‘De unge mødre: Det passer ikke!

LÆS OGSÅ: Så mange bøger har Princess Natascha solgt indtil videre