Irina tilbage på skærmen: Programmet, jeg altid har drømt om

Realitystjernen har endelig fået lov at optage sit drømme-program.

'Fristet', 'Divaer i junglen', 'Mig og min mor' og 'Selvoptaget'. Listen er lang over programmer, som realitystjernen Irina Olsen har medvirket i gennem tiden.

Om cirka to uger ruller hun igen over skærmen i et nyt program på DR3, og der er ingen tvivl om, at netop dette program betyder særligt meget for hende.

- Det er det største program, jeg har medvirket i, fordi det betyder så meget for mig. Jeg havde aldrig troet, at jeg ville få lov til at lave det, men jeg har gået og drømt om det meget længe. Det er et meget personligt program, der handler om mit liv, fortæller Irina til Realityportalen.dk og uddyber:

LÆS OGSÅ: Irina fik angstanfald på den røde løber

- Jeg tager tilbage til fortiden, kan man sige, da jeg rejser til Ukraine og skal forsøge at få en afslutning på nogle ting, der er sket i mit liv. Programmet handler om, hvordan mit liv var, da jeg voksede op i Ukraine, og hvordan det er at vende tilbage. Men der kommer også til at være noget om min, Morten og Allessias hverdag herhjemme i Danmark.

Irina ved endnu ikke, hvad programmet kommer til at hedde, og hvilken dato det har premiere. Hun kan dog afsløre, at det bliver vist om cirka to uger på DR3, samt at der kommer til at være fire afsnit.

LÆS OGSÅ: Irina og kæresten klar til barn nummer to: Vi håber på en dreng

HOT NEWS: Irina kaster sig ud i ny karriere

LÆS OGSÅ: Irina: Derfor er jeg ‘Irina The Diva’

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.