Foto: Janus Nielsen
Foto: Janus Nielsen

Irina taler ud om Mortens misbrug: Det har været ren helvede

Nu åbner Irina op for, hvor hårdt det har været at kæmpe med Mortens alkoholmisbrug.

Fredag aften løftede reality-baben Irina Olsens forlovede, Morten Brangstrup Olsen, sløret for, at han i længere tid har kæmpet med et alkoholmisbrug, og at Irina og han i den forbindelse har besluttet sig for at gå hver til sit. 

Efterfølgende bekræftede Irina bruddet på sin Instagram-profil og fortalte, at deres lille familie har kæmpet med Mortens misbrug, siden datteren Allessia blev født for snart tre år siden.

Nu uddyber Irina i et langt blogindlæg, hvor hårdt det har været for hende at være sammen med en alkoholmisbruger:

-  De sidste tre år har været lidt af en tåge, som jeg alligevel ser igennem meget klart nu. Det startede med at være to helt forskellige mennesker, når han var ædru og påvirket, men som tiden gik, blev det til den samme. Sommetider var jeg i tvivl, om han var blevet besat, for de ting, der kom ud af af hans mund var frygtelige! Det var alkoholen, der snakkede, og det ved jeg nu. Det er næsten ikke til at tro, hvordan personen, som elsker dig og er sød ved dig, kærlig og betænksom, bliver til den helt modsatte. For hver måned ændrede han sig lidt mere, hvor jeg til sidst ikke vidste, hvem han var længere. Det var i hvert fald ikke MIN Morten, skriver Irina i blogindlægget og fortsætter:

- Jeg valgte at blive med ham og sørge for, at han blev god igen, om det så betød, at jeg gik på kompromis med, hvordan jeg selv havde det, for jeg ville jo gerne have, at Allessia havde en far. Men så kører den onde cirkel, hvor jeg går i zombie-mode for at klare dagene, fordi jeg sætter mig selv i sidste række. I de momenter, hvor jeg ikke var i zombie-mode, var jeg vred. Vred over, at han tog min drøm om at have en familie fra mig. Vred over, at vi havde det hele, men han f*ckede det op, og det er svært at have et velfungerende forhold eller hverdag for den sags skyld, når man har de roller.

LÆS OGSÅ: Irina afslører: Jeg startede året med en abort

LÆS OGSÅ: Amalies søster viser maven frem og afslører babynavn

"Han rører aldrig alkohol igen"

Irina fortæller, at hun traf beslutningen om at slutte forholdet for over en måned siden. Familien har dog holdt jul og nytår sammen, og Irina vil fortsætte med at støtte Morten i hans behandling og karriere, selvom de ikke længere er et par. Irina er desuden sikker på, at det går den helt rigtige retning med hendes eksforlovede:

- Det er faktisk aldrig gået bedre med os end nu, hvor han har været i behandling i noget tid. Jeg er ret sikker på, at han aldrig rører alkohol igen, og han er næsten som den gamle Morten. Men jeg kan ikke udsætte mig selv for mere at the moment, og jeg har brug for pause. Jeg elsker ham, men jeg traf det valg, at jeg skal finde mig selv igen og få det hele på afstand. Jeg skal arbejde på at tilgive ham, og vi har brug for at være hver for sig. Jeg har behov for, at han vil det her selv, for det er the only way, skriver Irina på bloggen og tilføjer:

- Jeg har simpelthen heller ikke villet åbne op omkring det her før overhovedet, selvom nogle perioder har været ren helvede, og jeg ikke føler, at jeg gjorde andet end at græde og have ondt i maven. Jeg vil ikke leve i selvmedlidenhed, og jeg ved ikke altid 100 procent, om jeg gør det rette, men lige nu blev dette min beslutning. Jeg er ikke på toppen, men jeg har det okay, og det hele skal nok gå. Så må vi være en moderne familie for nu. Så længe Allessia er sund, rask og glad, så er jeg tilfreds.

Irina afslutter med at fortælle, hvor svært det er at få fra en person, som man stadigvæk elsker. Hun mener dog, at hun er nødt til at være alene for at komme igennem den svære tid.

Læs hele Irinas blogindlæg om hendes mange tanker og følelser HER!

LÆS OGSÅ: Kim og Kanye takker nej til millioner: I må ikke se vores baby!

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-far 11 år efter exit: Derfor trak vi os

LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold